EUROLYGA 2023

Ant karštos Šaro kėdės sėdantis T. Masiulis laukia dar vieno didžiulio išbandymo

Penktadienį Tomas Masiulis Eurolygos rungtynėse prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipą debiutuos kaip laikinasis „Barcelona“ klubo vyriausiasis treneris. 45-erių strategui iš Lietuvos ši dalia atiteko iš dėl koronaviruso iš rikiuotės iškritus tautiečiams Šarūnui Jasikevičiui ir Dariui Maskoliūnui.

Š.Jasikevičius ir T.Masiulis.<br>Twitter ir lrytas.lt koliažas.
Š.Jasikevičius ir T.Masiulis.<br>Twitter ir lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 4:24 PM

Iki trečiadienio nesitreniravusi Katalonijos ekipa jau atvyko į Rusiją, o prie komandos trenerio stojantis T.Masiulis teigė, kad laukia nelengvos rungtynės.

„Pasirengimas mums nebuvo itin geras, tačiau šioje situacijoje mes padarėme tai, ką galėjome. Laukiame labai atkaklių rungtynių. Tai varžovas, kuris žaidžia organizuotą ir protingą krepšinį. Pagrindinis mūsų tikslas bus sustabdyti jų tolimus metimus“, – kalbėjo lietuvis.

Pirmajame Eurolygos ture Rusijos klubas pateikė vieną iš didžiausių sensacijų – svečiuose 73:69 įveikė geriausią praėjusio reguliaraus Eurolygos sezono komandą Stambulo „Anadolu Efes“. Tąsyk nugalėtojų ekipoje rungtyniaujantis Artūras Gudaitis pasižymėjo 7 taškais.

„Mūsų varžovai sužaidė labai geras rungtynes prieš „Anadolu Efes“ klubą. „Zenit“ yra labai gerai treniruota komanda ir mūsų laukia sunki dvikova“, – teigė T.Masiulis.

Lrytas.lt primena, kad ši dvikova tarp „Barcelona“ ir „Zenit“ ekipų turėjo vykti ketvirtadienį, tačiau bendru abiejų komandų sutarimu rungtynės buvo perkeltos dieną vėliau.

Dėl to katalonų ekipa jau nusipirko net 500 bilietų į rungtynes Rusijoje – tai padėka „Zenit“ už jos geranoriškumą. Tiesa, bilietai į Eurolygos mačus Sankt Peterburge nėra itin brangus – siekia apie 7 eurus.

Akistata startuos penktadienį, 19 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.