EUROLYGA 2023

Po koronaviruso protrūkio žaidėjus praradusiam „Zenit“ klubui – Eurolygos kirtis

Eurolyga trečiadienį paskelbė, kad Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipai įrašomi du techniniai pralaimėjimai. Rusijos klubas dėl koronaviruso neatvyko žaisti mačo su Vitorijos „Baskonia“ ir nevažiuos kovoti ketvirtadienį su „Valencia“. Abiem atvejais Rusijos klubas gavo pralaimėjimus 0:20.

„Zenit“ ekipa gavo baudą – du techninius pralaimėjimus.<br>basket-fczenit.ru nuotr.
„Zenit“ ekipa gavo baudą – du techninius pralaimėjimus.<br>basket-fczenit.ru nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-14 13:16, atnaujinta 2020-10-14 13:43

Nors Sankt Peterburgo komanda tikina, kad jos gretose serga 8 krepšininkai, 4 treneriai ir vienas masažuotojas. Pralaimėjimai skirti už tai, kad ekipa neturėjo 8 žaidėjų, kurie galėtų sužaisti dvikovą.

Tarp sergančiųjų yra ir „Zenit“ komandoje žaidžiantis Artūras Gudaitis.

Lietuvis praėjusį penktadienį buvo vienas iš pirmųjų, kuris susirgo, o jau po to ekipa konstatavo, kad į „Zenit“ įsisuko koronavirusas.

COVID-19 užsikrėtė aštuoni klubo krepšininkai, keturi treneriai, tarp kurių – treneris Xavi Pascualis bei vienas personalo darbuotojas.

Užsikrėtusiųjų krepšininkų sąraše be lietuvio A.Gudaičio yra Billy Baronas, Mateušas Ponitka, Igoris Volchinas, Kevinas Pangosas, Austinas Hollinsas, Vladislavas Truškinas ir Antonas Puškovas, taip pat komandos treneriai Inigo Zorzano, Sergejus Vozniukas bei Jaroslavas Jalovčiukas ir masažuotojas Andrejus Kozlovas.

Dabar „Zenit“ Eurolygos turnyrinėje lentelėje lieka su 2 laimėjimais ir turi 2 nesėkmes, nors turnyre startavo dvejomis pergalėmis iš eilės.

Dar Eurolyga dar turės nutarti, kaip pasielgti su Vilerbano ASVEL ir Atėnų „Panathinaikos“ rungtynėmis, kurios buvo atšauktos likus vos porai valandų iki jų pradžios, nes ASVEL ekipoje taip pat buvo nemažai žaidėjų, užsikrėtusių virusu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.