EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis atvyko į Madridą – klubas paneigė gandus, kad trenerio neišleido Rusijos pasieniečiai

Antradienio vakarą žaisti dviejų šios savaitės mačų į Ispaniją išskrido Maskvos srities „Chimki“ ekipa, tačiau tai ji padarė be trenerio Rimo Kurtinaičio. Rusų portalas sportsdaily.ru pranešė, kad „Chimki“ strategas dėl neaiškių priežasčių nebuvo praleistas pro Rusijos sieną. Tačiau kaip aiškėja, treneris susidūrė su asmeninėmis problemomis, praleido reisą su ekipa, tačiau galiausiai vienas vakare išskrido į Madridą. Apie tai patvirtino „Chimki“ ekipos spaudos tarnyba.

Rimas Kurtinaitis.<br>V.Balkūno nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>V.Balkūno nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>V.Balkūno nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 14, 2020, 12:19 PM, atnaujinta Oct 14, 2020, 12:25 PM

„Galime šimtu procentų pasakyti, kad R.Kurtinaitis išskrido į Madridą, jis prisijungė prie komandos ir jai vadovaus mače su „Real“, – oficialiai lrytas.lt informavo „Chimki“ ekipos spaudos tarnybos darbuotoja.

Kokios buvo asmeninės trenerio problemos, kad jis atvykęs į oro uostą neišskrido kartu su komanda, tarnyba atsisakė pranešti.

„Tai smulkios problemos. Svarbiausia, kad treneris yra su komanda“, – aiškino likusi Maskvoje spaudos tarnybos atstovė.

Jau trečiadienį Rusijos ekipa, vedama R.Kurtinaičio, 22 val. grumsis su Madrido „Real“ klubu, o Lietuvos specialistui padės kitik komandos treneriai-lietuviai: Robertas Kuncaitis ir Aurimas Jasilionis.

Penktadienį „Chimki“ sunkiosios Eurolygos savaitės antroje dvikovoje varžysis su Vitorijos „Baskonia“.

Antradienio vakare rusų portalas sportsdaily.ru pranešė, kad dėl neįvardijamų priežasčių į Ispaniją nepavyko išskristi Maskvos srities „Chimki“ vyriausiajam treneriui Rimui Kurtinaičiui – jo neišleido pasieniečiai. Buvo keliamos prielaidos, kad jis neturi neigiamo koronaviruso testo arba atsirado problemų su pasu.

'To negali būti – komandos žaidėjams kasdien daromi testai“, – galimą situaciją su koronavirusu paneigė Maskvos ekipos spaudos tarnyba.

Į „Chimki“ gretas rimtai įsisuko koronavirusas.

R. Kurtinaičiui pastaruoju metu tenka verstis be būrio savo auklėtinių: Janio Timmos, Jevgenijaus Voronovo, Maksimo Baraškovo, Jordano Mickey ir Grego Monroe – jie yra užsikrėtę COVID-19 ir yra saviizoliacijoje, Stefanas Jovičius, Aleksejus Švedas ir Dairis Bertanis – traumuoti, o Errickas McCollumas – karantine.

Rusijos žurnalistas Artiomas Komarovas pranešė, kad „Chimki“ akistatoms su su „Real“ ir „Baskonia“ klubais turės tą pačią septynių žaidėjų sudėtį, kuri šeštadienį 70:84 pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.