EUROLYGA 2023

Sunki situacija – Rimas Kurtinaitis negali patekti į Ispaniją: jo nepraleido per sieną Rusijos pareigūnai

Koronaviruso pandemija meta naujus iššūkius Eurolygos klubams. Antradienio vakarą žaisti dviejų šios savaitės mačų į Ispaniją išskrido Maskvos srities „Chimki“ ekipa, tačiau tai ji padarė be trenerio Rimo Kurtinaičio.

Rimas Kurtinaitis<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rimas Kurtinaitis<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2020, 8:29 AM, atnaujinta Oct 14, 2020, 8:43 AM

Rusų portalas sportsdaily.ru pranešė, kad „Chimki“ strategas dėl neaiškių priežasčių nebuvo praleistas pro Rusijos sieną – gali būti, kad nebuvo jo koronaviruso testo rezultatų arba kažkas blogai su turimu pasu.

Klubas kol kas nekomentuoja situacijos.

Jau trečiadienį Rusijos ekipa turi grumtis su Madrido „Real“ klubu ir, greičiausiai, tai darys be 60-mečio trenerio. Jį pakeis kiti komandos treneriai-lietuviai: Robertas Kuncaitis ir Aurimas Jasilionis.

R.Kurtinaitis sieks į Ispaniją atskristi iki penktadienio, kai jo auklėtiniai varžysis ketvirtame Eurolygos ture su Vitorijos „Baskonia“.

Į „Chimki“ gretas rimtai įsisuko koronavirusas.

R. Kurtinaičiui pastaruoju metu tenka verstis be būrio savo auklėtinių: Janis Timma, Jevgenijus Voronovas, Maksimas Baraškovas, Jordanas Mickey ir Gregas Monroe – užsikrėtę COVID-19 ir yra saviizoliacijoje, Stefanas Jovičius, Aleksejus Švedas ir Dairis Bertanis – traumuoti, o Errickas McCollumas – karantine.

Rusijos žurnalistas Artiomas Komarovas pranešė, kad „Chimki“ akistatoms su su  „Real“ ir „Baskonia“ klubais turės tą pačią septynių žaidėjų sudėtį, kuri šeštadienį 70:84 pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.