EUROLYGA 2023

Džiaugsmo po pirmosios pergalės Eurolygoje neslėpęs R. Kurtinaitis pasiuntė žinutę A. Švedui

„Esu labai laimingas, kad pagaliau laimėjome Eurolygoje“, – po pirmosios pergalės turnyre teigė Rimas Kurtinaitis.

R.Kurtinaičio treniruojama ekipa iškovojo pirmąją  Eurolygoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
R.Kurtinaičio treniruojama ekipa iškovojo pirmąją  Eurolygoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2020, 11:04 AM

Jo treniruojamai Maskvos srities „Chimki“ (1/5) pagaliau pavyko pralaužti ledus Eurolygoje ir iškovoti pirmąją pergalę. Penktadienį Rusijos klubas namuose 83:77 (19:22, 25:18, 14:17, 25:20) įveikė Belgrado „Crvena zvezda“ (2/3) krepšininkus.

„Tikiuosi, kad visos mūsų problemos baigėsi ir žaidėjai sugrįžta į aikštelę. Šiandien gerai žaidėme gynyboje ir kontroliavome rungtynes. Žaidėme protingiau nei įprastai, ypač rungtynių pabaigoje“, – kalbėjo strategas iš Lietuvos.

R.Kurtinaitis taip pat negailėjo šiltų žodžių ir „Chimki“ klubo lyderiui Aleksejui Švedui, kuris dvikovą baigė su 15 taškų ir 12 rezultatyvių perdavimų.

„Man patiko, kaip rungtyniavo A.Švedas. Šiandien jis žaidė komandai. Jis nepelnė sau įprasto taškų skaičiaus, tačiau atliko 12 rezultatyvių perdavimų ir gerai gynėsi. Tai yra reikalinga, jei norime turėti gerą komandinį rezultatą“, – samprotavo treneris.

Rusijos klubą į pergalę vedė komandos naujokas Errickas McCollumas, kuris įmetė 23 taškus ir buvo rezultatyviausias dvikovos žaidėjas.

„Labai džiaugiuosi E.McCollumo žaidimu. Jis įsitraukė į rungtynes per labai trumpą laiką ir supranta, ko norėjome iš jo aikštelėje.

Šiandien jis mums padėjo abiejose aikštelės pusėse. Jis yra geras vyrukas. Manau, kad mūsų žaidimas su juo tikrai pagerės“, – teigė R.Kurtinaitis.

Artimiausias rungtynes Eurolygoje „Chimki“ žais lapkričio 6 dieną prieš Edgaro Ulanovo atstovaujamą Stambulo „Fenerbahce“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo