EUROLYGA 2023

Rolandas Alijevas neteko darbo NKL klube

Molėtų „Ežerūno-Atleto“ komanda ieškos naujo vyriausiojo trenerio, nes sutartis su Rolandu Alijevu buvo nutraukta. Apie tai klubas paskelbė facebook paskyroje. Tai padaryta abipusiu sutarimu. R.Alijevas spėjo treniruoti Molėtų ekipą vos 4 rungtynėse, per kurias pasiekė vieną pergalę prieš Mažeikių „Erelius“. Pralaimėjimai patirti prieš Marijampolės „Sūduvą-Mantingą“, Kauno „Žalgirį-2“ ir „Šilutę“.

 Rolandas Alijevas<br>P.Mantauto nuotr.
 Rolandas Alijevas<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2020, 6:08 PM

Trenerio darbo 35-erių vyras ėmėsi prieš metus, kai tapo Kauno „Atleto“ žaidžiančiuoju treneriu. Jis prisidėjo svariai, kad „Atletas“ praėjusiame Regionų krepšinio lygos čempionate (RKL) iškovotų bronzos medalius.

R.Alijevas nepabūgo naujų iššūkių ir šiemet debiutavo antroje pagal pajėgumą šalies lygoje kaip pagrindinis treneris.

R.Alijevas buvo patekęs į nemalonias istorijas būdamas žaidėju, kai jam buvo inkriminuojamos machinacijos su lažybomis.

192 cm ūgio R.Alijevas prieš penkerius metus žaidė Utenos klubo „Juventus“ komandoje, o iš jos buvo atleistas prieš mėnesį. „Juventus“ pranešime buvo pabrėžiama, kad R.Alijevas atleidžiamas „už itin grubius vidaus taisyklių pažeidimus“.

Tada savo paskyroje socialiniame tinkle facebook krepšininkas prašė jo netrukdyti: „Pasakysiu tik tiek, jog yra padaryta klaidų. Tai asmeninės problemos. Labai gaila, kad negalėčiau toliau padėti klubui. Prašau neskambinti ir nerašyti“.

Portalas krepsinis.net skelbė, kad krepšininkas buvo pašalintas, nes galimai dalyvavo lažybose, įniko į skolas: „Atitinkami asmenys atvyko į Uteną bei klubo prezidentui Žydrūnui Urbonui pateikė susirašinėjimus su pačiu žaidėju, kur jis pripažįsta dalyvavęs statymuose ir neneigia skolų“.

Už šiuos veiksmus LKL jį diskvalifikavo sąlyginai metams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.