EUROLYGA 2023

„Ryto“ pralaimėjimai įsiutino A. Guogą: „Specialiai pralošinėti pradėjote?“

Ketvirtasis Vilniaus „Ryto“ komandos pralaimėjimas iš eilės sukėlė nemenkas diskusijas krepšinio pasaulyje. Aštriai pasisakyti nevengė ir buvęs komandos prezidentas Antanas Guoga.

A.Guoga pasipiktino sostinės komandos rezultatais.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Guoga pasipiktino sostinės komandos rezultatais.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2020, 8:32 AM, atnaujinta Nov 8, 2020, 8:58 AM

Šis socialiniame tinkle „Facebook“ negailėjo kritikos dabartinei klubo valdžiai ir jos vadovui Dariui Gudeliui.

Pateikiame A.Guogos pasisakymą.

„Rytas“ šeštadienį gavo nuo Pasvalio. Trečias pralaimėjimas iš eilės LKL.

Tai noriu pasveikinti D.Gudelį. Ir tuos, kas jį palaiko. Sėkminga klubo vadyba. Šaunuoliai. Tikri profesionalai. Gerai varot.

Tuoj klubą iki galo nužudysit. Atimsit krepšinį iš Vilniaus. Iš tiesų labai skauda, kad taip. Norėjau labai padėti „Rytui“, bet man neleidot. Tai dabar žiauriai gerai turit. Atėjau su visa širdimi. Norėjau konkurencijos Lietuvos krepšinyje. Kad Vilnius turėtų stiprų klubą ir „Žalgiriui“ būtų geriau. Visi laimėtų. Išpirkau akcijų dalį, atidaviau savivaldybei. Pritraukiau milijoną į klubą. Sudėliojau ilgalaikį rėmimą klube.

Labai nuoširdžiai rūpinausi ir norėjau, kad „Rytui“ sektųsi, kad Vilnius didžiuotųsi savo klubui, o Jūs už nugaros intrigas varėte.

Dabar žiūrint, buvau Jums geriausias variantas. Bet Jums ne tai rūpėjo. Nieko neleidote daryti. Neleidote stiprinti klubo. Šiuolaikiškai. Skaidriai ir profesionaliai valdyti. Tai dabar pasiekėte savo.

Nuvedėte „Rytą“ į visišką naktį. Dar kartą, didžiausi sveikinimai Gudeliui. Gal tegul paaiškina, kodėl Pasvalio aplošti nebesugeba?

Ar čia vyksta povandeniai finansiniai triukai ir specialiai pralošinėti pradėjote? Jeigu Rytas bus galutinai nužudytas, tai dėkokite Gudeliui. Čia jo dėka. Jeigu krepšinio neliks Vilniuje, tai žinokite kas čia labiausiai nusipelnęs“, – rašė A.Guoga.

Donaldo Kairio auklėtiniai šeštadienį išvykoje 79:82 nusileido „Pieno žvaigždžių“ komandai, kuri savo rotacijoje turėjo vos 7 pagrindinės sudėties žaidėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.