EUROLYGA 2023

Tautiečio komandą sutriuškinęs Šaras: „Nėra normalu laimėti tokiu skirtumu“

Pergalių ritmą pajutusi Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (7/1) komanda ir toliau nepralaimi Eurolygoje. Katalonų klubas ketvirtadienį savo tvirtovėje 97:55 (28:17, 23:12, 18:9, 28:17) tiesiog pervažiavo Stambulo „Fenerbahce“ (4/4) krepšininkus, kurių gretose žaidžia Edgaras Ulanovas.

 Tautiečio komandą sutriuškinęs Šaras: „Nėra normalu laimėti tokiu skirtumu“.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
 Tautiečio komandą sutriuškinęs Šaras: „Nėra normalu laimėti tokiu skirtumu“.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-13 13:24

„Manau, kad mes labai vertiname „Fenerbahce“ komandą. Žinoma, prieš mačą šiek tiek bijojome jų kietos gynybos, tačiau kamuolys puolime judėjo labai gerai, metėme daug laisvų metimų.

Tiesa, jiems labai trūko Nando De Colo, kuris negalėjo žaisti. Nepaisant to, tai buvo fantastiškas rezultatas mūsų komandai. Daug kas pavyko. Nėra normalu laimėti tokiu skirtumu prieš tokią gerą komandą“, – po pergalės kalbėjo Šaras.

Elitinė Š.Jasikevičiaus kariaunos gynyba tiesiog supančiojo „Fenerbahce“ puolimą ir Turkijos klubui buvo leista įmesti viso labo 55 taškus. „Barcelona“ krepšininkai savo varžovus smaugė nuo pat rungtynių pradžios iki pat paskutinių minučių ir neleido nei akimirkai suabejoti jų pranašumu.

„Prieš tokias komandas kaip „Fenerbahce“ mums niekada nebūna lengva. Labai sunku pelnyti taškus, kai jų sudėtis tokia aukšta ir atletiška. Nepaisant to, šįkart mes dominavome visose pozicijose, tai buvo raktas į pergalę.

Smagu, kad visi komandos žaidėjai galėjo žaisti, visi prisidėjo prie pergalės. Tai yra žaidimas, kurį turime tęsti. Buvome susikoncentravę gynyboje, žinojome, kad tai yra vienintelis būdas, kaip galime įveikti „Fenerbahce“.

Šiame sezone buvo mačų, kuomet gerai sužaisdavome tik dalį rungtynių, šįkart mes nesustojome, o tai labai svarbu. Jei norime laimėti visas rungtynes, turime kautis 40 minučių“, – teigė treneris iš Lietuvos.

Buvusiam Šaro auklėtiniui E.Ulanovui dvikova susiklostė itin nesėkmingai. Lietuvos rinktinės puolėjas per 16 minučių taip ir nepataikė į krepšį.

Jis prametė vienintelį tritaškį, sykį atliko rezultatyvų perdavimą, kartą perėmė kamuolį ir du kartus suklydo. E.Ulanovas rungtynes užbaigė surinkęs nulį naudingumo balų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.