EUROLYGA 2023

Latvijos krepšinio veidas K. Porzingis praleis NBA čempionato startą

Latvijos krepšinio žvaigždė 25-erių 221 cm ūgio Kristapas Porzingis naujajame NBA sezone pradės žaisti ne nuo pat pirmenybių starto, praneša Clutch Points.

 Kristapas Porzingis<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Kristapas Porzingis<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2020, 11:05 AM

Teigiama, kad „Dallas Mavericks“ klubo sunkusis puolėjas vis dar tęs reabilitaciją po spalio mėnesį atliktos dešiniojo kelio menisko operacijos. NBA čempionatas startuos gruodžio 22 dieną, o latvis į aikštelę po reabilitacijos treniruotėms pasirodys gruodžio 1 dieną.

„Kristapas varžybose pradės žaisti tik įsibėgėjus čempionatui. Mes norime būti visu šimtu procentų įsitikinę, kad tas laikas, kai jis išbėgs į aikštę vilkėdamas ekipos marškinėlius pasirinktas teisingai. Kalbant apie krepšininką, mes su juo siejame ilgalaikius planus“, – tikino „Mavericks“ krepšinio operacijų prezidentas Donnie Nelsonas.

Atstovaudamas „New York Knicks“ klubui K. Porzingis dar 2018-ųjų vasarį vienoje iš atakų patyrė sunkią priekinių kryžminių kairiojo kelio raiščių traumą, dėl kurios nerungtyniavo pusantrų metų. Tai pačiais metais po mainų krepšininkas pateko į Dalaso ekipą.

Praėjusiame sezone latvis NBA čempionate rinko po 20,4 taško, atkovodavo po 9,5 kamuolio ir blokavo po 2 metimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.