EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius prieš kovą Stambule žarstė pagyras stringančiai „Anadolu Efes“ komandai

Eurolygos 16-ajame ture antradienį Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (11/4) bandys sugrįžti į pergalių kelią žaisdama svečiuose su Stambulo „Anadolu Efes“ (7/8), kuris murdosi keturių iš eilės nesėkmių duobėje.

Š.Jasikevičius turės verstis be vieno lyderių B.Davieso.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius turės verstis be vieno lyderių B.Davieso.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2020, 11:03 AM, atnaujinta Dec 22, 2020, 11:06 AM

„Barcelona“ Turkijoje versis be buvusio žalgiriečio centro Brandono Davieso, kurį kamuoja blauzdos skausmai. Su komanda toliau lieka Thomas Heurtelis, kuris siejamas su perėjimu į Stambulo „Fenerbahce“ ekipą.

„Barcelona“ praėjusią savaitę namuose 67:68 pralaimėjo Tel Avivo „Maccabi“ ir nutraukė trijų pergalių seriją, o kartu ir prarado Eurolygos lyderės pozicijas.

„Anadolu Efes“ užima tik devintąją vietą.

Š.Jasikevičius prieš rungtynes negailėjo pagyrų būsimiems varžovams.

„Manau, kad „Anadolu Efes“ komandai viskas yra gerai. Šiose varžybose kartais tiesiog neįmanoma laimėti. Manau, kad „Anadolu Efes“ yra finalo ketverto komanda. Jie pralaimėjo kelias atkaklias rungtynes, bet turime prisiminti, jog praėjusį sezoną jie Eurolygoje buvo geriausia komanda, kai varžybos buvo sustabdytos.

O šį sezoną jie turi tuos pačius žaidėjus, tą pačią sistemą, tą patį trenerį. Jie žaidžia iš atminties, jiems patogu žaisti kartu. Man jie yra vieni favoritų laimėti Eurolygą.

Todėl mes turime žaisti kietai, gerai gintis ir išstumti juos iš komforto zonos. Jie puikiai vienas kitą pažįsta, puldami turi daug jėgos ir gali per kelias akimirkas pakeisti rungtynių eigą. Mes turime taip pat gerai žaisti puldami, būti ryžtingi ir žaisti savo žaidimą, o ypač geriau kovoti dėl kamuolių, ko mes nedarome gerai“, – vardijo Šaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.