EUROLYGA 2023

NBA siautėjantis D. Sabonis atskleidė „Pacers“ sėkmės priežastį: „Visi esame dėl to laimingi“

Pirmose 2020-2021 metų NBA sezono rungtynėse Domantas Sabonis pagerino savo pelnytų taškų rekordą, o antrose prie „Indiana Pacers“ pergalės prisidėjo trigubu dviženkliu.

Domantas Sabonis siautėja NBA.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis siautėja NBA.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis siautėja NBA.<br>AP/Scanpix nutor.
Domantas Sabonis siautėja NBA.<br>AP/Scanpix nutor.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 27, 2020, 2:23 PM

Lietuvio atstovaujama komanda naktį šeštadienio 126:105 įveikė „Chicago Bulls“ krepšininkus.

Geriausias 2020 metų Lietuvos krepšininkas šioje dvikovoje per 34 minutes įmetė 22 taškus (8/9 dvit., 0/1 trit., 6/11 baud met.), atkovojo 10 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų. Tai buvo jau penktasis D.Sabonio trigubas dviženklis karjeroje.

Kol kas D.Sabonio statistika NBA lygoje atrodo įspūdingai: vidutiniškai 27 pelnyti taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

„Mano komandos draugai labai padėjo. Rungtynių metu jie visuomet priminė man, kur turėčiau būti ir padėjo išlaikyti aukštą energijos lygį.

Tokiose rungtynėse, kuomet žaidžiame be žiūrovų, tai yra labai svarbu“, – po pergalės prieš Artūro Karnišovo konstruojamą „Bulls“ ekipą kalbėjo D.Sabonis.

Krepšininkas taip pat paaiškino ir savo itin gerą startą naujame NBA sezone. To priežastis – naujasis „Pacers“ treneris Nate’as Bjorkgrenas.

„Jis yra puikus. Pasako reikiamu metu teisingus dalykus. Jo sukurti deriniai įtraukia visą komandą ir yra labai geri. Visa esame dėl to laimingi“, – tikino D.Sabonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.