EUROLYGA 2023

Įspūdingiausių LKL blokų rinkinyje – Utenos „stogdengio“ Ž. Skučo dominavimas

„Betsafe-LKL“ čempionate jau sužaisti paskutinieji 2020-ųjų mačai, o iki jų LKL.lt sirgalius kviečia pasimėgauti įspūdingiausiais šiemet atliktais blokais.

Jonas Mačiulis ir Žygimantas Skučas<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Mačiulis ir Žygimantas Skučas<br>G.Šiupario nuotr.
 Žygimantas Skučas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Žygimantas Skučas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 31, 2020, 12:35 PM, atnaujinta Dec 31, 2020, 12:56 PM

Rinkinį atidaro lygos blokų karalius – Žygimantas Skučas. Pirmosiose sezono rungtynėse jis tvirtą „ne“ ištarė savo buvusiam komandos draugui Gyčiui Radzevičiui. Beje, tai ne vienintelis puolėjo sukurtas epizodas, nusipelnęs vietos šiame rinkinyje.

Ketvirtojoje vietoje atsidūrė kitas Utenos „Juventus“ žaidėjas – Gintautas Matulis. Paskutinėmis rungtynių su „CBet“ sekundėmis puolėjas užgesino Marquiso Wrighto metimą ir išsklaidė bet kokias prieniškių viltis kovoti dėl pergalės.

Artėdami link pirmosios vietos sutinkame įspūdingą Arvydo Šikšniaus sprintą, kurį puolėjas vainikavo „stogu“. Jo taikiklyje šįkart buvo Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ legionierius Panagiotis Kalaitzakis.

Antrąją poziciją užsitarnavo Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Marekas Blaževičius. Žaisdamas prieš buvusią savo ekipą jis nepagailėjo Martyno Echodo ir šiam išrašė itin galingą bloką.

Vis tik gražiausio šių metų bloko laurus susižėrė ne kas kitas, o kartą čia jau sutiktas Ž. Skučas. Utenos klubo ramstis po krepšiu pasitiko vilniečių bokštą M. Echodą ir nė neleido šiam pagalvoti apie lengvus taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.