EUROLYGA 2023

Konflikto purtomos „Barcelona“ ekipos kapitonas pratrūko: „Tai paveikė mūsų komandą“

Gruodžio viduryje įvykęs konfliktas tarp Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelona“ ekipos ir klubo žaidėjo Thomaso Huertelio pasiekė naują atžymą.

P.Oriola nuraukė tylą.<br>Scanpix nuotr.
P.Oriola nuraukė tylą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2021, 5:56 PM, atnaujinta Jan 3, 2021, 8:38 PM

Praėjus daugiau nei dviem savaitėms nuo krepšinio bendruomenę supurčiusio skandalo pasisakė ir Katalonijos komandos kapitonas Pierre'as Oriola.

„Ši padėtis yra labai komplikuota. Tai paveikė mūsų komandą, o ypač mane, nes su Th.Huerteliu buvome kambariokai ir turėjome labai gerą ryšį“, – kalbėjo tylą nutraukęs žaidėjas

Lrytas.lt primena, kad konfliktas tarp „Barcelona“ ir joje iki tol rungtyniavusio prancūzo įvyko, kai žaidėjas ir jo agentas Miško Raznatovičius tikino klubo vadovams, jog susitars su „Fenerbahce“ dėl bendradarbiavimo.

Visgi, Turkijos klubas šią informaciją paneigė, o „Mundo Deportivo“ skelbė, kad Th.Heurtelis ruošėsi susikrauti lagaminus pas amžiną „Barcelona“ varžovą Madrido „Real“.

Dėl šios priežasties krepšininkas po Eurolygos dvikovos tarp „Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ ekipų buvo paliktas Turkijoje ir negrįžo kartu su Katalonijos komanda į namus.

Prieš Kalėdas klube įvyko vidinis balsavimas vidinis balsavimas dėl prancūzo ateities šioje ekipoje. Visi 13 krepšininkų pasisakė vienbalsiai – jie nori, kad Th.Huertelis liktų komandoje.

Visgi Šaras ir „Barcelona“ generalinis direktorius Nacho Rodriguezas manė kitaip.

Jie balsavo už tai, kad 31-erių žaidėjas paliktų klubą ir rungtyniautų kitoje, tačiau ne Ispanijos ekipoje.

Jei Th.Huertelis neišvyks, tuomet jis turėtų prisijungti prie Katalonijos dublerių komandos.

„Šį sprendimą priima klubas ir mes turime jį gerbti. Tokius reikalus sprendžia ne žaidėjai, o komandos vadovai“, – sprendimą komentavo „Barcelona“ kapitonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.