EUROLYGA 2023

„Barcelona“ ujamo žaidėjo Th. Heurtelio agentas nesijaučia kaltas: „Beprotiška situacija“

„Barcelona“ krepšinio klubui neįtikusio Prancūzijos krepšininko Thomo Heurtelio istorijoje žodį tarė ir įtakingas jo agentas – serbas Miško Ražnatovičius, kuris dėl nesusipratimų kaltina katalonus. Vis dėlto jis tikisi, kad situacija nurims, nes derybos toliau tęsiamos.

 Agentas M.Ražnatovičius gina žaidėją.<br> Sipa/Scanpix nuotr.
 Agentas M.Ražnatovičius gina žaidėją.<br> Sipa/Scanpix nuotr.
Th.Heurtelis nereikalingas Barselonos klubui.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Th.Heurtelis nereikalingas Barselonos klubui.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 5, 2021, 8:06 AM, atnaujinta Jan 5, 2021, 8:32 AM

Pasak eurohoops.net, M.Ražnatovičius situaciją komentavo Graikijoje, kur stebėjo kontrolines rungtynes tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir Belgrado „Mega“ komandų.

„Tai tiesiog beprotiška situacija. Šiuo metu tęsiame derybas dėl to, kas bus toliau. „Barcelona“ klubui jis nebereikalingas, bet ji neduoda jam visiškos laisvės žaisti ten, kur jis norėtų. Norėčiau išvengti kalbėti apie detales, nes viskas vyksta toliau. Tikiuosi, kad netrukus galėsiu viešai paaiškinti viską, kas atsitiko“, – teigė M.Ražnatovičius.

Serbas dar pridėjo: „Žaidėjas yra 100 procentų teisus. Jis nepadarė nieko bloga, kaip ir aš. Mes vykdėme „Barcelona“ nurodymus visą laiką, todėl esu tikrai nustebęs dėl to, kas atsitiko.“

31 metų prancūzas Th.Heurtelis turėjo persikelti į Stambulo „Fenerbahce“ ekipą mainais į tautietį Leo Westermanną, kurio atvykimo pageidavo „Barcelona“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

Tačiau paaiškėjo, kad Th.Heurtelis derėjosi ir su Madrido „Real“, todėl sandoris neįvyko.

„Barcelona“ klubas reikalauja, kad prancūzas keltųsi į kitos šalies ekipą, todėl kalbama, kad jis gali atsidurti ir „Chimki“ ekipoje pas Rimą Kurtinaitį.

Th.Heurtelis buvo paliktas Stambule po Eurolygos rungtynių ir tai sukėlė krepšininkų pasipiktinimą. „Barcelona“ žaidėjai balsavo, kad prancūzas liktų komandoje, bet klubo vadovai ir treneris Š.Jasikevičius to nenori.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.