EUROLYGA 2023

„Ryto“ treneris D. Kairys įvardijo lemiamą faktorių rungtynėse su „Peristeri“

Vilniaus „Ryto“ ekipa pirmadienio rytą išvyko į Graikiją, kur antradienį susikaus FIBA Čempionų lygos mače su Atėnų „Peristeri“.

Treneris D.Kairys <br>V.Skaraičio nuotr.
Treneris D.Kairys <br>V.Skaraičio nuotr.
Treneris D.Kairys <br>V.Skaraičio nuotr.
Treneris D.Kairys <br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-01-11 15:14, atnaujinta 2021-01-11 15:29

Nors vilniečiai turi tik teorinius šansus prasibrauti į kitą varžybų etapą, sostinės klubo vedlys Donaldas Kairys tikino, kad žaidėjai sieks tik pergalės ir akistatoje svarbus bus žaidėjų nusiteikimas.

„Svarbiausia bus nusiteikimas. Tai vienareikšmiškai. Suprantame, kokios svarbos rungtynės laukia ir ką mums tai reiškia. Sieksime tik pergalės", – tikino „Ryto“ klubo internero svetainei D.Kairys.

Kalbėdamas apie varžovus jis kalbėjo, kad tai patyrusi ekipa ir ji taip pat sieks pergalės.

„Patyrusi ekipa ir ji kovos namie – ir pergalė jiems taip pat reikalinga. Tai fiziškai stipri ekipa ir, visų pirma, reikės laimėti kovą po krepšiu. Tai gali būti lemiamas faktorius dvikovoje“ , – kalbėjo D.Kairys.

Pirmajame rate „Peristeri“ Vilniuje triumfavo 106:88, o tuomet varžovų lyderis Stevenas Gray pataikė 10 tritaškių iš 13, surinko 39 taškus bei 44 naudingumo balus.

Grupėje sužaidus 4 rungtynes iš šešerių, „Rytas“ turi vieną pergalę ir yra turnyrinės lentelės apačioje. Ekipa turi teorinius šansus prasibrauti į atkrintamąsias. Tačiau po galimo pralaimėjimo tie šansai visiškai žlugs.

Taip pat vieną pergalę iškovojo ir „Peristeri“, kuri vilniečius įveikė pirmajame rate, o Strasbūro IG ir Rygos VEF laimėjo po 3 kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.