EUROLYGA 2023

Prienų klubas atsisveikino su trumpai komandoje rungtyniavusiu G. Biruta

Gruodžio mėnesio viduryje Prienų „CBet“ klubą papildęs 29 metų 203 cm ūgio puolėjas Gilvydas Biruta paliko komandos gretas. Su krepšininku buvo sudaryta trumpalaikė sutartis, kuri baigėsi galioti sulig šių metų sausio mėnesio pabaiga.

 G.Biruta paliko Prienų klubą.
 G.Biruta paliko Prienų klubą.
 G.Biruta paliko Prienų klubą.<br>kklietkabelis.lt nuotr.
 G.Biruta paliko Prienų klubą.<br>kklietkabelis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 2, 2021, 6:07 PM, atnaujinta Feb 2, 2021, 6:20 PM

G.Biruta Prienų miesto ekipos gretose spėjo sužaisti 9 mačus LKL čempionate, per juos aikštelėje vidutiniškai praleido po 15 minučių, pelnė po 6,1 taško, sugriebė po 2,9 kamuolio, atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 5,4 naudingumo balo.

„Nuoširdžiai dėkojame Gilvydui, jog atidavė visą save tiek rungtynių metu, tiek treniruotėse, taip padėdamas sustiprinti mūsų pajėgas po krepšiu, dėl traumos iškritus Egidijui Dimšai bei sparnus į Ispaniją pakėlusiam Regimantui Miniotui. Linkime Gilvydui sėkmės ateityje bei sakome ačiū už visą įdėtą darbą ir pastangas“, – teigė Prienų „CBet“ klubo direktorius Adomas Kubilius.

Į Prienų klubą G. Biruta atvyko iš Hertongenboso „Heroes“ klubo, rungtyniaujančio Olandijos čempionate, kuris dėl COVID-19 pandemijos buvo nutrauktas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.