EUROLYGA 2023

D. Saboniui – užtariamasis Shaqo ir C. Barkley žodis: lietuvis turi žaisti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse

Pentadienį NBA pastelbė „Visų žvaigždžių“ rungtynių balsavimo rezultatus po kurių paaiškėjo, kurie krepšininkai šventinės dvikovos metu žais startiniame penkete.

D.Sabonis sulaukė užtariamojo NBA legendų žodžio.<br>Scanpix koliažas
D.Sabonis sulaukė užtariamojo NBA legendų žodžio.<br>Scanpix koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2021, 8:52 AM, atnaujinta Feb 20, 2021, 8:57 AM

Tarp 10 daugiausiai simpatijų sulaukusių žaidėjų vietos D.Saboniui neatsirado, tačiau tai nereiškia, kad lietuvis nebeturi galimybės patekti į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

NBA treneriai spręs, kurie septyni kiekvienos konferencijos krepšininkai taps atsarginiais dvikovos žaidėjais, kurių sąrašas bus paskelbtas vasario 23 dieną.

Šiuo klausimu žodį tarė ir patarimus lygos strategams žarstė NBA legendos Shaquille'as O'Nealas, Charlesas Barkley, Kenny Smithas ir Ernie Johnsonas.

„NBA on TNT“ laidoje jie išrinko po septynis kiekvienos konferencijos krepšininkus, kurie taip pat turi tapti „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalimi.

Laidos dalyviai nusprendė vienbalsiai – D.Sabonis turi būti tarp septynių Rytų konferencijos atsarginių žaidėjų.

Lietuvis šiame sezone vidutiniškai per rungtynes įmeta po 21,5 taško, atkovoja po 11,6 kamuolio ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Lrytas.lt primena, kad susumavus žiūrovų, žurnalistų ir žaidėjų balsus buvo nuspręsta, kad „Visų žvaigždžių“ dvikovos kapitonais bus ir krepšininkus į savo komandas rinksis Kevinas Durantas (Rytų konferencija) ir LeBronas Jamesas (Vakraų konferencija).

Po balsavimo taip pat paaiškėjo, kad dvikovoje rungtyniaus Giannis Antetokounmpo, Joelis Embiidas, Bradley Bealas, Kyrie Irvingas, Stephenas Curry, Luka Dončičius, Nikola Jokičius ir Kawhi Leonardas.

NBA „Visų žvaigždžių“ dvikova vyks kovo 7 dieną Atlantoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.