EUROLYGA 2023

Rimtas nuostolis: „Žalgirio“ treneris paaiškino, kiek komandoje nebus Artūro Milaknio

Po prajusią savaitę iškovotos pergalės Eurolygoje prieš „Crvena zvezda“ Kauno „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris tuomet užsiminė, kad vienas iš ekipos narių 34-erių 195 cm ūgio Artūras Milaknis jaučia skausmus kirkšnies srityje ir nevyks į penktadienio rungtynes Madride. Tačiau treneris aiškino, kad jis nežino, kiek rimta taikliarankio kauniečių ekipos žaidėjo trauma.

Artūras Milaknis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Artūras Milaknis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Artūras Milaknis<br>M.Patašiaus nuotr.
Artūras Milaknis<br>M.Patašiaus nuotr.
Artūras Milaknis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Artūras Milaknis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 28, 2021, 8:01 PM, atnaujinta Feb 28, 2021, 8:10 PM

„Kirkšnies skausmai jį kamavo ir anksčiau, tačiau jie nebuvo tokie opūs kaip dabar“, – po daug jėgų pareikalavusio mūšio su Belgrado klubu teigė krepšinio specialistas iš Austrijos.

Tačiau jau po Lietuvos krepšinio lygos pergalingų rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“ strategas plačiau pakomentavo A.Milaknio traumą. Jis pranešė, kad krepšininkas „Žalgiriui“ nepadės bent mėnesį.

„Thomasas Walkupas pasisuko čiurną Madride, jam apskritai buvo per savaitę kelis kartus, todėl nusprendėme jam leisti nedalyvauti treniruotėje ir šiose rungtynėse, bet manau, kad jam bus viskas gerai, – pasakojo spaudos konferencijoje M.Schilleris. – Tuo tarpu A.Milaknis nežais apie mėnesį. Negaliu duoti 100 procentų, kad jis nežais būtent šį laikotarpį, bet artimiausiu metu jis nerungtyniaus.“

Per artimiausią mėnesį „Žalgirio“ laukia rungtynės Eurolygoje su Vilerbano ASVEL, Milano „Olimpia“ (ateinančią savaitę), Stambulo klubais – „Anadolu Efes“ ir „Fenerbahce“ klubais, Tel Avivo „Maccabi“, Berlyno ALBA, nes šis mačas numatytas kovo 30 dieną.

Tai reiškia, kad reguliariajame Eurolygos sezone A.Milaknis dar galės sužaisti su Miuncheno „Bayern“ ir Atėnų „Panathinaikos“.

A.Milaknio Eurolygoje per 19 minučių pelno 6 taškus, atsikovoja 1 kamuolį, atlieka 0,7 rezultatyvaus perdavimo ir 4,5 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.