EUROLYGA 2023

Prastos naujienos iš „Žalgirio“ stovyklos: žaidėjams vėluoja atlyginimai

Kauno „Žalgirio“ prezidentas Paulius Motiejūnas trečiadienį dalyvavo Seimo Ekonomikos komiteto posėdyje, kuriame pranešė, kad klubas vėluoja mokėti atlyginimus savo žaidėjams. Pasak klubo vadovo, situacija šiuo metu labai prasta.

Kauno „Žalgirio“ prezidentas Paulius Motiejūnas trečiaidienį dalyvavo Seimo Ekonomikos komiteto posėdyje, kuriame pranešė, kad klubas vėluoja mokėti atlyginimu savo žaidėjams. <br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno „Žalgirio“ prezidentas Paulius Motiejūnas trečiaidienį dalyvavo Seimo Ekonomikos komiteto posėdyje, kuriame pranešė, kad klubas vėluoja mokėti atlyginimu savo žaidėjams. <br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-03 12:23, atnaujinta 2021-03-03 12:48

„Negauname pajamų iš bilietų. Rėmėjų parama taip pat mažėja, nes pas visus mažėja pelnai, bandome jų neprarasti, tai kažkiek sekasi. Iš esmės, situacija tokia, kad vėluojame su atlyginimais žaidėjams.

Jeigu negausime kompensacijų, tai taip ir bus, kad skolos vilksis bei galvosime, kaip jas grąžinti iš ateities sezonų. Situacija yra tikrai liūdna. Neprašytume kompensacijų, jeigu būtų žiūrovių, bet dabar nėra meškerės, su kuria galėtume uždirbti pinigus. Todėl ir prašome pagalbos. Ačiū, kad išklausote“, – posėdyje kalbėjo P.Motiejūnas.

Kauno ekipos vadovas Vyriausybės prašo paramos, kuri padėtų išmokėti žaidėjams atlyginimus ir padengti kitas išlaidas, kurios ėmė kauptis dėl koronaviruso pandemijos.

Posėdyje taip pat dalyvavo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vadovas Remigijus Milašius, kurie pristatė finansines LKF ir LKL problemas. 

Lrytas.lt primena, kad „Žalgirio“ biudžetas šį sezoną siekia apie 9 mln. eurų, iš kurių žaidėjams skirta kiek daugiau nei 7 mln. eurų.

Posėdis:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.