EUROLYGA 2023

Ch. Barkley verdiktas – M. Johnsonas ir L. Birdas išgelbėjo NBA nuo narkotikų ir bankroto

Vienas geriausių visų laikų planetos krepšininkų Charlesas Barkley „The Jimmy Kimmel Show“ laidoje užsiminė, kad jo manymų pagrindiniai asmenys išgelbėję NBA populiarumą ir pastatę šios lygos pamatus yra Magicas Johnsonas ir Larry Birdas.

L.Birdas (kairėje) ir M.Johnsonas (dešinėje).<br>Scanpix nuotr. koliažas.
L.Birdas (kairėje) ir M.Johnsonas (dešinėje).<br>Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2021, 4:34 PM, atnaujinta Mar 11, 2021, 4:41 PM

Šiuo metu „NBA on TNT“ apžvalgininku dirbantis Ch.Barkley prasitarė, kad iki šių krepšininkų atėjimo NBA skendėjo skolose, turėjo rimtų rasizmo bei narkotikų problemų.

„M.Johnsonas ir L.Birdas yra du svarbiausi žmonės NBA istorijoje. Jei ne šie vaikinai – lyga būtų kitokia nei yra dabar.

Žinoma, mes puikiai suprantame, kad Michealas Jordanas pakėlė NBA į kitą lygį, tačiau esu pakankamai senas, kad galėčiau prisiminti, jog iki kol Magicas (Johnsonas – red.) ir Larris (Birdas – red.) nepateko į šią lygą, ji pasižymėjo per dideliu juodaodžių dominavimu, taip pat joje buvo per daug narkotikų ir ji nebuvo pelninga.

Pasakyti „ačiū“ už tai, ką jie padarė NBA nepakanka.

Aš mylių LeBroną Jamesą, Kobę Bryantą, Timą Duncaną, Patricką Ewingą ir visus kitus vaikinus, tačiau šios dvi asmenybės yra svarbiausios per visą lygos istoriją“, – kalbėjo Ch.Barkley.

Lrytas.lt primena, kad praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje M.Johnsonas net penkis kartus tapo NBA čempionu bei tris kartus pasibadino naudingiausio lygos žaidėjo titulu.

Tuo tarpu L.Birdas tapo triskart NBA čempionų bei tiek pat kartų buvo pripažintas naudingiausiu lygos žaidėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.