EUROLYGA 2023

Po dar vieno pralaimėjimo – D. Sabonio kritika NBA teisėjams

„Gal tris kartus gavau smūgių į žandikaulį, į veidą ir buvo nuspręsta, jog tai paprasta pražanga“, – po rungtynių teisėjų darbu skundėsi D.Sabonis. NBA čempionate naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį dar vieną nesėkmę patyrė Domanto Sabonio atstovaujamą „Indiana Pacers“ (17/22) komanda, kuri namuose 115:124 (40:25, 21:33, 30:31, 24:35) nusileido „Brooklyn Nets“ (28/13) ekipai. 

D.Sabonis liko nepatenkintas teisėjų darbu.  <br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.     
D.Sabonis liko nepatenkintas teisėjų darbu.  <br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.     
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2021, 12:16 PM, atnaujinta Mar 18, 2021, 2:35 PM

Po pralaimėjimo 24-erių krepšininkas sulaukė klausimo dėl teisėjų darbo ir jų nuoseklumo skiriant paprastas arba nesportines pražangas prieš jo atstovaują „Pacers“ ekipą.

„Manau, taip negali būti“, – atsakė D.Sabonis.

„Gal tris kartus gavau smūgių į žandikaulį, į veidą ir buvo nuspręsta, jog tai paprasta pražanga. Kai aš žaidžiau lygiai taip pat ir atlikdamas verpstę ir pataikiau į veidą, man buvo sušvilpta nesportinė pražanga. Nežinau, ką jie mato ir sušvilpia, bet mes norime nuoseklumo“, – po rungtynių kalbėjo vidurio puolėjas.

D.Sabonis rungtynėse surinko trigubą dublį surinkdamas 18 taškų, atkovodamas 11 kamuolių ir atlikdamas 11 rezultatyvių perdavimų, tačiau jo komanda palūžo ketvirtajame kėlinyje, o tokios rungtynių pabaigos jau tampa tendencija Indianos komandai.

„Mes nesugebame apsiginti. J.Hardenas darė, ką norėjo. Bandėme įvairias gynybos schemas, tačiau jis jas išardė. Ir net, kai sustabdydavome jį nesugebėdavome atsikovit kamuolių“, – apie pralaimėtą šiandienos nakties mačą kalbėjo D.Sabonis.

Lietuvis aikštelėje dominavo pirmajame kėlinyje ir pelnė net 14 iš 18 per rungtynes pelnytų taškų.

211 cm ūgio žaidėjas per pirmąjį kėlinį pelnė net 14 iš 18 per rungtynes pelnytų taškų. Tačiau antroje rungtynių pusėje sustojo puolime.

„Niekas nepasikeitė. Tiesiog neturėjau galimybių mesti, todėl ieškojau savo komandos draugų“, – į klausimą, kodėl antroje rungtynių nebuvo toks efektyvus rinkdamas taškus atsakė D.Sabonis.

 

Jamesas Hardenas surinko 40 taškų, atliko 15 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 10 kamuolių.

Per paskutiniąsias dešimt rungtynių „Pacers“ pralaimėjo aštuonias rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.