EUROLYGA 2023

Jautri „Žalgirio“ legionieriaus N. Hayeso pusė: krepšininkas atsidėkodamas apmokėjo šeimos skolas

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Nigelis Hayesas atsidėkojo savo šeimai. Sėkmingai rungtyniaujantis krepšininkas pasirūpino tėvais finansiškai ir už tai sulaukė jautrios jų reakcijos.

 N.Hayesas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 N.Hayesas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2021, 1:46 PM, atnaujinta Apr 5, 2021, 2:52 PM

Kai „Žalgirio“ legionierius N.Hayesas pradėjo savo profesionalą karjerą, jo mama jam nustatė griežtą taisyklę: „Prašau, nereikia jokių didelių dovanų“, – rašo Yahoo!News.

„Nigelis visada stengiasi kažką dėl manęs padaryti, kažką nupirkti, bet aš jam visada sakau: pasilaikyk savo pinigus. Man nieko nereikia. Aš jau turiu viską, ko noriu“, – pasakoja sportininko mama Talaya Davis.

Kurį laiką N.Hayesas prie taisyklių prisitaikė. Jis rado kitokių – unikalesnių būdų, kaip parodyti savo mamai ir patėviui dėkingumą.

Per mamos 50-ąjį jubiliejų N.Hayesas, protingas, aukštais pažymiais mokyklą baigęs vyrukas, išmoko pianinu groti Liudviko van Bethoveno garsųjį kurinį „Mėnesienos sonata“. Sportininkas kūrinį atliko idealiai.

Bet šiais metais jis taisyklę sulaužė.

„Tu niekada nesakei, kad negaliu išmokėti tavo paskolos“, – vėliau mamai paaiškino krepšininkas.

Nusprendęs geriau prašyti atleidimo, o ne leidimo, „Žalgirio“ puolėjas būtent tai ir padarė.

Šiuo metu N.Hayesas žaidžia Lietuvoje, todėl jis praėjusią savaitę jis šią paprašė draugo perduoti šią laiške parašytą žinią perduoti tėvams ir nufilmuoti jų reakciją. Video medžiaga sugraudino ne vieną.

Laiškas, kurį parašė sportininkas savo šeimai, pripildytas humoro ir širdies. Taip atletas parodė padėką už suteiktą gerą gyvenimą.

Jis su T.Davis susituokė 2002 metais ir tapęs tėvu jos keturis vaikus užaugino, kaip savus. Mechaniku dirbantis vyras darbe praleisdavo 10, 12 ar net 15 valandų per parą ir taip kartais net septynias dienas per savaitę, vien tik tam, kad pasirūpintų šeima. Šis sunkus darbas leido motinai auginti keturi vaikus ir galiausai įsigyti namą su trimis miegamaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.