EUROLYGA 2023

Po įspūdingo P. Jankūno šou M. Schilleris prakalbo apie 36-erių veterano ateitį „Žalgiryje“

Vienvaldis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderis Kauno „Žalgiris“ antradienį įsirašė dar vieną pergalę. Kauno klubas išvykoje 94:88 (26:30, 32:16, 18:18) įveikė Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkus.

M.Schilleris.<br>G.
M.Schilleris.<br>G.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.
M.Schilleris.<br>G.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 6, 2021, 9:18 PM, atnaujinta Apr 6, 2021, 9:30 PM

Net 30 taškų pirmajame kėlinyje praleidę Lietuvos čempionai dvikovą pradėjo su rimtomis problemomis gynyboje, vis dėlto „Žalgiris“ mačo kontrolę į savo rankas perėmė antrajame kėlinyje.

„Rungtynes pradėjome prastai, ypač gynyboje. Antrajame kėlinyje jau atrodė, kad mums pavyko perlaužti dvikovą, tačiau leidome varžovams atkovoti nemažai kamuolių ir jie sugrįžo į rungtynes. Džiaugiamės šia kovinga pergale“, – po dvikovos kalbėjo Kauno ekipos strategas Martinas Schilleris.

„Žalgirį“ į pergalę vedė Paulius Jankūnas, kuris šioje dvikovoje per ant 28 ant parketo praleistas minutes įmetė 21 tašką (3/3 dvit., 4/4 trit., 3/3 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir surinko 35 naudingumo balus.

Paklaustas, ar jis norėtų taip žaidžiantį 36-erių komandos kapitoną kitą sezoną matyti savo gretose M.Schilleris kalbėjo užuominomis.

„Šis sprendimas kabo ore. Apie tai kol kas nekalbame“, – teigė 39 krepšinio specialistas.

Naudingai nugalėtojų gretose sužaidė ir jaunasis Marekas Bleževičius. 19-metis puolėjas per 12 minučių pelnė 10 taškų.

„Mareko žaidimą vertinu labai gerai. Šiandien jis kovėsi prieš gerus oponentus. Toks pasirodymas jo amžiuje yra labai sveikintinas“, – 209 cm ūgio lietuviu džiaugėsi M.Schilleris.

Kauno ekipos strategas šiltų žodžių negailėjo ir po traumos atsigaunančiam argentiniečiui Patricio Garino. 27-erių puolėjas per 13 minučių pridėjo 12 taškų.

„Jis jaučiasi vis geriau, linkiu jam eiti į priekį ir kuo greičiau pagauti savo žaidybinį ritmą“, – samprotavo krepšinio specialistas iš Austrijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.