EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ jau dairosi naujoko – į Kauną viliojamas prancūzų SIG žaidėjas

Kauno „Žalgirio“ komanda dar nepasibaigus šiam sezonui jau dėlioja naujos komandos kontūrus. 15min.lt žurnalistas Donatas Urbonas skelbia, kad kauniečiai nusižiūrėjo Prancūzijoje žaidžiantį 26 metų 196 cm ūgio puolėją Ishmailą Wainrightą ir jau vyksta derybos.

Kauniečiai nusižiūrėjo Prancūzijoje žaidžiantį 26 metų 196 cm ūgio puolėją Ishmailą Wainrightą.<br> championsleague.com nuotr.
Kauniečiai nusižiūrėjo Prancūzijoje žaidžiantį 26 metų 196 cm ūgio puolėją Ishmailą Wainrightą.<br> championsleague.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2021, 6:12 PM

Jos yra sėkmingos ir neoficialiai jau sukirsta rankomis. Tiesa, žurnalistas tikina, kad galimas kontrakto derinimas gali ir neįvykti, jei žaidėjas gaus kvietimą iš NBA ekipos.

Pats iš Misūrio kilęs 26-erių amerikietis, tačiau Ugandos nacionalinei ekipai atstovavęs krepšininkas planuoja save išbandyti stipriausioje pasaulio lygoje.

I.Wainrightas yra matomas sunkiojo krašto pozicijoje vietoje Nigelo Hayeso, kuris taip pat planuoja savo ateitį su NBA.

Šį sezoną puolėjas gina Strasbūro SIG garbę. Su juo galėjo šį sezoną susipažinti ir Vilniaus „Ryto“ ekipa, kuri dukart kovojo su prancūzais Čempionų lygos akistatose. Pirmame mače jis pelnė 5 taškus, o antrame – 10 taškų.

Čempionų lygoje per 28 minutes jis vidutiniškai metė po 9,6 taško, atsikovoja po 4,2 kamuolio, atlieka 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir 12,2 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.