EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ su graikais žais be trijų legionierių – nekovos ir J. Lauvergne'as

Kauno „Žalgirio“ komanda ketvirtadienį baigia pasirodymą šio sezono Eurolygoje namų akistata su graikų Atėnų „Panathinaikos“. Klubas paskelbė, kad šioje akistatoje „Žalgiriui“ nepadės vidurio puolėjas pranzūcas Joffrey Lauvergne'as, Jis susidūrė su nugaros bėdomis ir jau nežaidė šią savaitę.

J.Lauvergne.<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Lauvergne.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-08 19:36, atnaujinta 2021-04-08 19:38

Be jo nebus ir legionierių Augustino Rubito ir Nigelo Hayeso, kuriuos užklupo koronavirusas. Taip pat kirkšnies traumą vi dar gydosi Artūras Milaknis.

„Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris dar trečiadienį sakė, kad dėl nugaros skausmų dvikovą praleisti gali ir Joffrey Lauvergne'as. Prancūzas jau nerungtyniavo antradienį vykusiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse. Jo likimas turėjo paaiškėti ketvirtadienį prieš pat rungtynes.

„Artūro Milaknio išlieka komplikuota – jis aikštėje nepasirodys artimiausiu metu. Vis dar nėra aišku ir dėl J.Lauvergne'o – jo situacija paaiškės tik prieš pat dvikovą“, – tąkart kalbėjo M.Schilleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.