EUROLYGA 2023

Garsus pasitraukimas – NBA žaidėjas pajuto širdies permušimus ir baigia karjerą dar nepasibaigus čempionatui

NBA dar nesibaigė reguliarusis sezonas ir artėja atkrintamieji mačai, o jau yra vienas krepšininkas, kuris paskelbė apie karjeros pabaigą. Socialiniame tinkle twitter 35-erių LaMarcusas Aldridge’as paskelbė, kad dėl sveikatos problemų nusprendė trauktis iš krepšinio.

35-erių LaMarcusas Aldridge’as paskelbė, kad dėl sveikatos problemų nusprendė trauktis iš krepšinio.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
35-erių LaMarcusas Aldridge’as paskelbė, kad dėl sveikatos problemų nusprendė trauktis iš krepšinio.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2021, 6:09 PM, atnaujinta Apr 15, 2021, 6:18 PM

„Paskutines savo rungtynes žaidžiau jausdamas širdies plakimo permušimus. Naktį situacija pablogėjo ir tai mane išgąsdino.

Kitą rytą pasakiau komandai kas nutiko, buvau nuvežtas į ligoninę. Dabar jaučiuosi geriau, bet šis momentas man buvo vienas baisiausių gyvenime.

Dėl šios situacijos priėmiau sunkų sprendimą – traukiuosi iš NBA. Po 15 metų atėjo laikas į priekį iškelti sveikatos klausimą ir šeimą.

Ačiū už viską, ką man davė krepšinis, už prisiminimus, pakilimus ir nuopuolius, draugystes, tai liks amžinai.

Ačiū Portlandui, kad pasikvietė mane liekną Teksaso vaikį ir davė šansą. Ačiū „Spurs“, kad įsileido mane į savo šeimą penkiems metams, ačiū Bruklinui už tai, kad pasikvietėte mane ir norėjote mane matyti savo komandoje.

Atsiprašau, kad tai truko neilgai. Niekada nežinai, kada ateis pabaiga, todėl mėgaukitės kiekviena diena. Aš tai dariau“, – parašė krepšininkas ir pasirašė savo pasitraukimo dokumentą.

LaMarcus Nurae Aldridge'as „Chicago bulls“ ekipos buvo pašauktas 2006 metais antruoju šaukimu, tačiau iškart persikraustė į „Portland Trail Blazers“ ekipą. Joje 211 cm ūgio krepšininkas žaidė iki 2015 metų ir perėjo į „San Antonio Spurs“ klubą, o kovo mėnesį prisijungė prie „Brooklyn Nets“ ekipos.

NBA titulų krepšininkas neiškovojo, bet septynis kartus dalyvavo „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiuose.

Šį sezoną žaidėjas vidutiniškai per 26 minutes pelnė po 13,5 taško, atsikovojo po 4,5 kamuolio ir atliko 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.