EUROLYGA 2023

NBA legenda D. Wade'as tapo „Jazz“ klubo bendrasavininku

NBA komanda „Utah Jazz“ paskelbė, kad tris kartus NBA čempionas Dwyane'as Wade'as taps klubo savininkų grupės nariu ir užims aktyvią rolę.

D. Wade'as.<br>AP nuotr.
D. Wade'as.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2021, 10:20 AM

Oficialiame „Jazz“ pranešime skelbiama, kad „Miami Heat“ legenda prisijungdamas prie klubo savininkų įgyvendins dar rungtyniaujant lygoje turėtą svajonę ir sujungs savo krepšinio ir verslo patirtis.

„Kaip verslininkas ir investuotojas šiai partnerystei suteiksiu daug naudos nepaisant mano krepšinio žinių. Esu pasiruošęs padėti „Utah Jazz“ pakilti į kitą lygį“, – pranešime cituojamas D.Wade'as

39-erių buvęs žaidėjas prisijungs prie jauniausios NBA klubo savininkų grupės, kurioje yra investuotojas į technologijas ir programinės įrangos įmonės „Qualtrics“ įkūrėjas Ryanas Smithas bei jo žmona Ashley Smith, kuriems nuo 2020 metų priklauso didžioji klubo dalis. Mažesnioji dalis priklauso technologijų rinkoje gerai žinomiems investuotojams Ryanui Sweeney, Mike'ui Cannonui-Brookesui ir Millerių šeimai.

„Dwyane'as nėra tik krepšinio legenda, jis ir puikus lyderis, verslininkas ir žmogus. Mes ir toliau kursime ant neįtikėtinos šios frančizės istorijos ir mes esame labai patenkinti galėdami prijungti Dwyane'o patirtį į šią sistemą. Juta yra įspūdinga ir aš negalėčiau būti labiau sužavėtas klubo ir šios valstijos ateitimi. Dwyane'o įtaka bus svarbi abiems“, – kalbėjo „Jazz“ valdantis R.Smithas.

D.Wade'as yra daugybės verslų bendrasavininkas. Įmonių dalys jam priklaus tokiuose prekiniuose ženkluose, kaip „Li-Ning“, „Hisense“, „MISSION“, „Budweiser“, „BallerTV“, „Wade Cellars“ ir „800° Woodfired Kitchen“. R.Smithas ir krepšinio legenda prieš kelerius metus turėjo ne vieną diskusiją apie darbą kartu. Iš karto po to R.Smithas įsigijo Jutos klubą.

Tryliką kartų „Visų žvaigždžių“ rungtynėse dalyvavęs žaidėjas krepšinio karjerą baigė 2019 metais, per kurią tapo neabejotinu „Šlovės muziejaus“ nariu ateityje. „Heat“ legenda prisijungs prie Michaelo Jordano („Charlotte Hornets“), Shaquille'o O’Neale'o („Sacramento Kings“) ir Granto Hillo („Atlanta Hawks“), kurie yra vieninteliai žaidėjai kuriems priklaus

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.