EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius pokyčių „Barcelona“ klube laukė jau anksčiau: tai labai normalu

„Barcelona“ ekipos treneris Šarūnas Jasikevičius po šeštadienį Ispanijos čempionate pasiektos pergalės neišvengė klausimų ir apie pokyčius klubo vadovybėje. Lietuvis teigė, kad Juaną Carlosą Navaro užimantį vadovo kėdę tikėjosi išvysti dar anksčiau.

Š.Jasikevičius.<br>ZUMA Press, Inc./Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>ZUMA Press, Inc./Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2021, 1:41 PM, atnaujinta Apr 18, 2021, 2:02 PM

Kaip teigia mundodeportivo.com, po spaudos konferencijos vyriausiasis katalonų treneris buvo paklaustas apie tai, kad generalinio direktoriaus pareigų neteko Nacho Rodriguezas, o į jo vietą atėjo legendinis krepšininkas J.C.Navarro.

Spaudos konferencijoje po pergalės prieš Martyno Sajaus atstovaujamą Manresos BAXI klubą, Š.Jasikevičius pokyčius apibūdino, kaip „labai normalius“ ir pripažino, kad tikėjosi, jog šie pokyčiai įvyks dar praėjusią vasarą.

„Mes laukėme pokyčių dar vasarą, tačiau suprantame, kaip visa tai veikia. Tai labai normalu. Aš stengiuosi gerai padaryti savo darbą. Aš turėjau gerus santykius su Nacho ir, manau, geri jie bus ir su Juanu Carlosu bei jo komanda“, – paaiškino 45-erių treneris.

2018 m. karjeros pabaigą paskelbęs 40-metis J.C.Navarro šiuo metu jau dirbo klubo administracijoje.

Visa garsaus ispano karjera buvo susijusi tik su „Barcelona“ ekipa – nuo jaunystės jis Europoje žaidė tik katalonų klube ir iš viso praleido jame net 21-erius metus. Tik kartą jis buvo pasitraukęs iš ekipos, kai 2007-2008 metų vietos ieškojo NBA lygoje atstovaudamas „Memphis Grizzlies“ komandą.

Šiame sezone Šarūno Jasikevičiaus vedama „Barca“ užima antrąją vietą Ispanijos čempionate, o Eurolygos reguliariame sezone užėmė pirmąją vietą.

Kitas rungtynes „Barcelona“ žais ateinantį trečiadienį prieš Artūro Gudaičio atstovaujamą Sankt Peterburgo „Zenit“ ir taip pradės Eurolygos atkrintamąsias varžybas, kurioje kovos serijoje iki trijų pergalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.