EUROLYGA 2023

G. Petrauskas užsiminė apie savo pasitraukimą: „Ši istorija turi turėti pabaigą“

Šeštadienį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) Kauno „Žalgiris“ išvykoje 100:81 (30:26, 17:25, 27:13, 26:19) susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa ir pateko į čempionato pusfinalį. Po rungtynių Pasvaliečių treneris Gediminas Petrauskas prakalbo apie artėjančias permainas.

G.Petrauskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
G.Petrauskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2021, 8:30 PM, atnaujinta May 15, 2021, 8:40 PM

Po susitikimo spaudos konferencijoje G.Petrauskas kalbėjo ir apie savo ateitį Pasvalyje bei galimybę palikti klubą.

„Aš manau, kad ši istorija turi turėti pabaigą. Manau, kad mes apie tai pakalbėsime. Tai buvo mano ketveri metai Pasvalyje, buvo gerų sezonų, buvo prastesnių. Noriu nuo savęs padėkoti Pasvalio savivaldybei, merui Gintautui Gegužinskui už paramą, palaikymą, taip pat seimo nariui Antanui Matului. Jaučiame jų gerą ranką, palaikymą. Taip pat noriu padėkoti visiems rėmėjams ir direktoriui už pasitikėjimą“, – po pralaimėjimo „Žalgiriui“ šnekėjo treneris.

„Turime neblogas sąlygas ir galima čia nemažai išspausti. Aišku, yra dalykų, kurių tu negali perlipti, bet sąlygos darbui čia yra sudarytos puikios, atmosfera tarp valdžios ir trenerių štabo tikrai gera. Ir pasipykstame, ir padraugaujame, kaip ir visur turbūt. Kažkokių nuoskaudų nėra, išskyrus tai, kad rezultatas šiemet yra toks, koks yra“, – apie nuvylusią sezono pabaigą pridūrė jis.

„Pieno žvaigždėms“ nepavyko gerai užbaigti sezono. LKL sezoną pasvaliečiai užbaigė devyniais pralaimėjimais iš eilės – paskutinį kartą pergalės skonį pajutę tik prieš mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.