EUROLYGA 2023

„Lakers“ žvaigždė kala save prie kryžiaus: „Tai mano kaltė. Jei žaisiu taip – neturėsime jokių šansų“

NBA čempionų titulą ginanti „Los Angeles Lakers“ ekipa atkrintamąsias varžybas pradėjo pralaimėjimu. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Los Andželo klubas išvykoje 90:99 nusileido „Phoenix Suns“ krepšininkams ir serijoje iki keturių pergalių šiuo metu atsilieka – 0:1.

A.Davisas (kairėje) neliko patenkintas savo žaidimu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Davisas (kairėje) neliko patenkintas savo žaidimu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2021, 8:47 AM

Po šios nesėkmės vienas iš „Lakers“ lyderių Anthony Davisas prisiėmė atsakomybę už veiksmus aikštėje ir kaltino save dėl netenkinamo rezultato.

„Tai yra mano kaltė. Jei žaisiu taip – neturėsime jokių šansų prieš „Suns“. Esu visiškai atsakinga už pralaimėjimą šiose rungtynėse. Tokia yra realybė“, – po pralaimėjimo kalbėjo A.Davisas.

Dvikovoje su Finikso klubu 28-erių 208 cm ūgio krepšininkas per 39 minutes pelnė vos 13 taškų (5/16 metimai iš žaidimo) ir atkovojo 7 kamuolius.

„Įprastai nuo pat pirmųjų akistatos minučių stengiuosi dominuoti, tačiau šį kartą klaidžiojau puolime ir praradau ritmą. Vis dėl to turiu išlikti ryžtingas ir ieškoti kitų būtų sėkmingiau užbaigti atakas.

Taip – esu kaltas. Tačiau nesijaudinu dėl šio pasirodymo. Žinau, kad galime tobulėti ir antrose serijos rungtynėse žaisime kur kas geriau“, – samprotavo A.Davisas.

Antroji serijos iki keturių pergalių dvikova vyks naktį iš antradienio į trečiadienį Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.