EUROLYGA 2023

LKL sezono sėkme rūpinosi ir dezinfekcijos specialistai: valė kamuolius ir krepšių lankus

Baigėsi 2020-2021 m. sezono LKL čempionatas, kuriame kova virė ir už aikštės ribų, kur specialistai viso sezono metu kovojo prieš koronaviruso pandemiją. Kone kiekvienas treneris ir krepšininkas šį sezoną vadina vienu išskirtiniu karjeroje.

Romualdas Brazauskas liko patenkintas kova su koronavirusu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Romualdas Brazauskas liko patenkintas kova su koronavirusu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt

Jun 14, 2021, 3:55 PM

Nematomas priešas anksčiau ar vėliau palietė visus dešimt lygos klubų, dėl susirgimų buvo koreguojamas ir rungtynių tvarkaraštis. Vis dėlto kad ir koks sudėtingas šis sezonas buvo, jis vyko iki pat pabaigos.

Nuo pat rugsėjo Lietuvos krepšinio lyga (LKL) ėmėsi maksimalių saugumo priemonių, reguliariai atlikdavo COVID-19 testus krepšininkams ir klubų nariams, vadovavosi visais Vyriausybės priimtais nurodymais tam, kad kiekvienas krepšinio sirgalius galėtų mėgautis švente, o komandos – kovomis aikštelėje.

Viso sezono metu komandų žaidėjų, trenerių, žurnalistų, arenų darbuotojų ir sirgalių saugumu rūpinosi bendrovė „Bio Circle“. Būtent „Bio Circle“ specialistai garantavo visų paviršių, aikštelių, rūbinių ir net krepšinio kamuolių bei lankų dezinfekcija kiekvienų rungtynių metu, prieš jas ir po jų.

Aštuonis mėnesius „Bio Circle“ specialistai, pasitelkdami savo inovatyvias priemones, rūpinosi kiekvieno arenoje esančio žmogaus saugumu.

Šia gana netikėtai užgimusia, bet itin svarbia partneryste džiaugėsi ir bendrovės vadovas Modestas Steponaitis.

„Pradėję bendradarbiavimą su LKL net negalėjome pagalvoti, kaip toli tai mus nuneš. Remdami krepšinio bendruomenę džiaugiamės, kad galima įkvėpti žmones domėtis sportu ar net juo užsiimti, tačiau prasidėjęs karantinas paskatino visus rimtai susirūpinti kiekvieno asmens sveikata bei atitinkamai naujais švaros bei saugumo standartais.

Džiaugiamės, kad pandemijos metu prisidėjome ir savo kurtais produktais, jog nuostabi krepšinio šventė džiugintų sirgalius bent namuose prie ekranų“, – sakė „Bio Circle Balticum“ vadovas.

Visas sezonas, pasak M. Steponaičio, parodė, kad bendromis pastangomis galima įveikti net ir didžiausius, iki šiol nepažintus iššūkius.

„Kartu su LKL įrodėme visiems, kad net ir neplanuotus sunkumus galima įveikti ir net parodyti aukštus standartus“, – džiaugėsi M. Steponaitis.

Jam antrino ir LKL direktorius Romualdas Brazauskas, tvirtinęs, kad koronaviruso akivaizdoje sklandžiai įgyvendinti užsibrėžtus sezono tikslus ir užtikrinti kiekvieno saugumą buvo galima tik kartu su profesionalų pagalba.

„Šie metai visiems buvo kitokie, jie buvo sudėtingi. Mūsų tikslas buvo vienas ir labai aiškus – krepšinis Lietuvoje privalėjo tęstis. Dar prieš sezono pradžią žinojome, kad bus nelengva, tačiau dabar, birželio mėnesį, matome, kad mums, palaikant vieni kitus, tikslą įgyvendinti pavyko.“, – sakė R. Brazauskas.

„Bio Circle“ rūpinosi ne tik kiek įmanoma sklandesniu „Betsafe-LKL“ sezonu, bet ir didžiausia Lietuvos metų krepšinio švente – Citadele Karaliaus Mindaugo Taure (Citadele KMT). Panevėžyje vykusi krepšinio fiesta tapo dar vienu dideliu išbandymu profesionalams, tačiau rezultatai bylojo patys už save – po praūžusio renginio nebuvo užfiksuotas nė vienas naujas koronaviruso atvejis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.