EUROLYGA 2023

M. Kuzminskas užminė mįslę – pateikė žinią apie save Ispanijos lygai

Lietuvos krepšinio rinktinės bei du sezonus Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipoje žaidęs Mindaugas Kuzminskas užminė nemenką mįslę. Lietuvis oficialiai pranešė, kad galėtų pereiti į kokį nors kitą Ispanijos klubą. Pagal Ispanijos krepšininkų ir ACB lygos kolektyvinę sutartį Ispanijos komandos įgyja pirmumo teisę išsaugant žaidėjus, jei šie nori persikelti į kitą šios šalies klubą.

Mindaugas Kuzminskas<br>T.Bauro nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2021, 10:30 PM, atnaujinta Jun 25, 2021, 10:36 PM

Ispanijos lygoje rungtyniavę bei galvojantys sugrįžti krepšininkai privalo iš anksto pranešti apie tokį žingsnį – buvęs klubas turi pirmenybę pasiūlyti geresnę sutartį nei to žaidėjo geidžianti ekipa.

M.Kuzminskas panoro paskelbti, jog jis gali pasirašyti sutartį su ispanų klubu. Apie tai pranešė dar penki žaidėjai.

M.Kuzminskas 2013–2016 metais vilkėjo Malagos „Unicaja“ marškinėlius ir iš šios ekipos persikėlė į NBA „New York Knicks“. Malagos komandą šį sezoną žais FIBA Čempionų lygoje.

„Nuoširdžiai nežinau, kur aš busiu – apie savo ateitį dar gegužę po sezono pabaigos socialinėje konferencijoje tikino M.Kuzminskas. – Puikiai suprantu, kokia yra rinka ir situacija pasaulyje, taip pat racionaliai vertinu savo lygį. Žinau, kad turėjau gerą sezoną, tad būsiu kantrus ir lauksiu geriausio varianto.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.