EUROLYGA 2023

Netradicinių tritaškių rungtyje K. Lukošiūnas ir A. Milaknis aiškinosi, kuris iš jų geresnis snaiperis

Artūro Milaknio pėdomis sekantis Karolis Lukošiūnas savo karjeroje jau spėjo prišaudyti tritaškių Eurolygoje vilkėdamas Kauno „Žalgirio“ komandos aprangą. Lyginimų neišvengiantys du Lietuvos čempionų snaiperiai nusprendė pasitikrinti jėgas „Žalgiris Insider“ laidų rubrikoje #ZalgirisChallenge.

K.Lukošiūnas ir A.Milaknis.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
K.Lukošiūnas ir A.Milaknis.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2021, 10:46 AM, atnaujinta Oct 6, 2021, 11:30 AM

A.Milaknis ir K.Lukošiūnas iš pažiūros gavo paprastą užduotį – sudalyvauti tolimų metimų iššūkyje ir pasitikrinti jėgas prieš vienas kitą. Krepšininkams reikėjo pataikyti po penkis tolimus metimus iš penkių pozicijų.

Tiesa, naujausiame #ZalgirisChallenge epizode A.Milaknis ir K.Lukošiūnas tik nedidelę metimų konkurso dalį rankose laikė įprastą krepšinio kamuolį.

Žalgiriečiams tolimus metimus teko svaidyti ir su futbolo, lauko teniso ar žaisliniu krepšinio kamuoliu bei laukti eilės, kada reikės atidaryti „paslapčių dėžes“, kuriose laukė dar du papildomi įrankiai, kuriuos reikėjo realizuoti į krepšį. Be to, žaidėjai vienas kitam parinko, iš kurios tritaškio pozicijos, kokį kamuolį ar įrankį reiks mesti.

Nuotaikingoje dvikovoje A.Milaknis iki pat paskutinių metimų dėl pergalės kovojo su K.Lukošiūnu, o visą netradicinę snaiperių akistatą „Žalgirio“ arenoje gali pamatyti „Žalgiris Insider“ MVP plano prenumeratoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.