EUROLYGA 2023

Kaune – tradiciniu tapęs tarptautinis Ramūno Šiškausko krepšinio turnyras

Antradienį Kaune startuos jau tradiciniu tapęs Ramūno Šiškausko vardo turnyras, kuriame varžysis U15 merginų ir vaikinų rinktinės.

Ramūnas Šiškauskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ramūnas Šiškauskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ramūnas Šiškauskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ramūnas Šiškauskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 12, 2021, 7:01 PM

Tris dienas truksiančiame turnyre dalyvaus po dvi Lietuvos vaikinų bei merginų rinktines, taip pat Vokietijos bei Latvijos ekipos.

„Labai smagu, kad vėl atnaujinamas šis turnyras, kuris praėjusias metais dėl pandemijos negalėjo vykti. Taip, sąlygos vis dar sudėtingos, ne visos rinktinės turėjo sąlygas atvykti, bet manau bus puikus turnyras ir galėsime grožėtis geromis kovomis. Manau vaikai tikrai yra pasiilgę krepšinio ir tarptautinių kovų, nori pasitikrinti jėgas su kitų šalių krepšininkais bei įgyti patirties“, – sakė turnyro ambasadorius Ramūnas Šiškauskas.

Lietuvos merginų pirmajai komandai vadovaus Egidija Paužuolienė ir Lina Brazdeikytė, o antrajai – Rokas Kondratavičius ir Martynas Gailiūnas.

Lietuvos vaikinų pirmąją komandą į pergales ves Tomas Purlys, o antrąją – Tomas Bakanauskas.

Tarptautinis U15 R.Šiškausko krepšinio turnyras organizuojamas saugaus „burbulo“ principu, vadovaujantis atskiru tarptautiniu COVID-19 pandemijos valdymo protokolu. Ribotas žiūrovų kiekis bus įleidžiamas į salę, o renginio vietoje bus privaloma jų registracija.

Praėjusiais metais turnyras buvo atšauktas dėl COVID-19 pandemijos. 2019 metais vykusiose varžybose Lietuvos merginų rinktinė iškovojo antrą vietą, o vaikinų – tapo čempionais.

Visos turnyro rungtynės vyks krepšinio akademijos „Žalgiris“ salėje (Pašilės g. 41) bei bus tiesiogiai transliuojamos Lietuvos krepšinio federacijos Youtube ir Facebook kanaluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.