EUROLYGA 2023

NBA pradėjo tyrimą dėl galimai neteisėtų sandorių: problemų sulaukti gali ir A. Karnišovas

„Chicago Bulls“ ekipos krepšinio operacijų viceprezidentas Artūras Karnišovas gali sulaukti nemalonumų. ESPN praneša, kad pradėjo tyrimą dėl dviejų galimai laisvųjų agentų rinką pažeidusių mainų.

Artūras Karnišovas.<br>A.Pliadžio nuotr.
Artūras Karnišovas.<br>A.Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2021, 10:44 PM

Būtent vienas iš minimų sandorių sieja „Chicago Bulls“ bei „New Orleans Pelicans“ atliktus mainus, kai Lonzo Ballas, kuris pratęsė sutartį su „Pelicans“, netrukus buvo išmainytas į Tomašą Satoransky, Garrettą Temple'ą ir kitų metų NBA naujokų biržos antrojo rato šaukimą.

Kitas galimai neteisėtas sandoris sieja „Toronto Raptors“ ir „Miami Heat“ klubu. Iš „Raptors“ į „Heat“ persikėlęs gynėjas buvo išmainytas į Goraną Dragičių ir Preciousą Achiuwa.

Prieš dvejus metus NBA padidino nuobaudas dėl neteisėtų susitarimų iki 10 mln. JAV dolerių siekiančios sumos. Jei pasitvirtins įtarimai, klubams gali grėsti reikalavimas suspenduoti vadovus, prarasti naujokų biržos šaukimus ar anuliuoti esamus kontraktus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.