EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ pradeda pardavinėti sezono abonementus – įsileis tik su Galimybių pasu

Kauno „Žalgirio“ klubas pradeda 2021–2022 m. sezono abonementų prekybą. Pranešama, kad abonementų pirkėjai sutaupys 40-70 proc. lyginant su vienkartinių bilietų kainomis, tačiau aistruoliams sukurta daug papildomų sąlygų.

Į rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus parduota iki 3000 abonementų. <br>M.Patašiaus nuotr.
Į rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus parduota iki 3000 abonementų. <br>M.Patašiaus nuotr.
Į rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus parduota iki 3000 abonementų. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Į rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus parduota iki 3000 abonementų. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Į rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus parduota iki 3000 abonementų. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Į rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus parduota iki 3000 abonementų. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 11, 2021, 11:26 AM, atnaujinta Aug 11, 2021, 11:30 AM

Praėjusį sezoną koronaviruso pandemija ir nežinomybė dėl galimų ribojimų Lietuvos čempionams sutrukdė organizuoti abonementų prekybą, tačiau šiemet įvedus Galimybių pasą ir Lietuvos Respublikos Vyriausybei atnaujinus reikalavimus uždarose patalpose vykstantiems renginiams, į „Žalgirio“ areną galės sugrįžti visi Galimybių pasą turintys aistruoliai.

Tokiu atveju į rungtynes atvykstantiems asmenims patogiausia pasiskiepyti ir klubas skatina žaliai baltus ruoštis sezonui jau dabar, taip išvengiant nuolatinio testavimo prieš kiekvienas rungtynes.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 12 d., startuosiančiame pardavime nuo 129 eurų kainuojančius abonementus bus galima įsigyti tik pirmajame „Žalgirio“ arenos aukšte. Kiekviename sektoriuje į prekybą bus paleidžiama pusė vietų, tad prekyboje bus apie 3000 abonementų.

Didesnio abonementų kiekio į prekybą kol kas neplanuojama paleisti norint turėti vietų atsargą galimiems naujiems pandemijos ribojimams.

Pirmieji vietas galės rinktis 2019–2020 m. sezono abonementų savininkai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Jie savo vietomis „Žalgirio“ arenoje galės pasirūpinti daugiau nei mėnesį, nes vieša abonementų prekyba startuos rugsėjo 15 dieną.

Kadangi 2019–2020 m. sezono abonementų savininkų buvo daugiau nei 6000, jų turėtos vietos šiam sezonui nėra rezervuotos ir prekyba į visus sektorius vyks laisva eiga. Tikimasi, kad ši tvarka dėl pandemijos keliamų iššūkių galios tik šiame sezone, o buvusių abonementų (2019–2020 m. sezono) savininkų turėtos vietos bus saugomos iki tol, kol bus galima prekiauti be jokių apribojimų.

Jei rungtynės bus atšauktos arba atsiras papildomi ribojimai žiūrovų skaičiui, „Žalgirio“ sezono abonementų savininkams sezono pabaigoje bus suteikta atitinkamo dydžio kompensacija.

Abonementų prekyba bus vykdoma tik internetu, „Žalgirio“ arenos kasos nebus atidaromos. Šį sezoną fizinės abonementų kortelės nebebus išduodamos, galios tik skaitmeninis abonementas telefone, kurį bus galima ir atsispausdinti.

Dar viena naujovė – prekyboje pasirodysiantis rinkinys – sezono abonementas ir „Žalgiris Insider“ platformos MVP plano narystė.

Perkant šį rinkinį, „Žalgiris Insider“ metinis planas atpinga beveik per pusę: vietoje 96 eurų metams – 50 eurų.

Sezono abonementai galios Kauno „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vyksiančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos reguliariajame sezone ir LKL reguliariajame sezone. Taip pat abonementų turėtojai galės nemokamai stebėti LKL atkrintamąsias rungtynes ir finalus bei „Žalgirio“ jaunimo komandos NKL namų rungtynes.

Sezono abonementų pardavimo taisykles papildys tokie punktai:

Galimybė naudotis abonementu tik su Galimybių pasu. Pirkėjas yra pats atsakingas ir perkant yra įsitikinęs, jog turės galimybę lankytis visose rungtynėse pagal numatytas taisykles Lietuvos Respublikos teritorijoje.

Kompensacija yra suteikiama už neįvykusias rungtynes arba įvykusias be žiūrovų, bet ne už į kitą datą perkeltas rungtynes.

Klubas turi teisę keisti kliento sėdėjimo vietą.

Jei dėl pasikeitusių ribojimų bus mažinamas renginyje galinčių apsilankyti žiūrovų skaičius, pirmenybę patekti į rungtynes prioriteto tvarka turės šiose zonose abonementus įsigiję žiūrovai: parketinės vietos, „Audi“ klubas, auksinė zona, ložės, sidabrinė zona, žalia-balta zona, „RAMIRENT Premium klubas“, bronzinė zona, žalia zona.

Jei sektoriuje bus galima priimti ribotą žmonių skaičių, patenkančių į rungtynes eilė bus formuojama pagal abonemento įsigijimo datą ir laiką, t. y. kuo anksčiau abonementas buvo įsigytas, tuo didesnis šansas pakliūti į rungtynes.

Įsigijus abonementą ir „Žalgiris Insider“ rinkinį, klientas turi susipažinti ir sutikti su „Žalgiris Insider“ taisyklėmis, įskaitant ir punktą, kad suma, sumokėta už „Žalgiris Insider“ metinę narystę, neįvykus rungtynėms ar joms vykstant be žiūrovų, nėra grąžinama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.