EUROLYGA 2023

„Ryto“ direktorius J. Jankauskas – apie JBR klubo idėją, naudas bei ryšį su fanais

Įpusėjus uždarai Vilniaus „Ryto“ JBR klubo narysčių prekybai vilniečiai ir toliau aktyviai kviečiami tapti šio klubo nariais. Mintimis apie gimusią sostinės klubo spalvų idėją, pagrindinius narysčių skirtumus bei šio projekto siekį sukurti artimesnį ryšį su sirgaliais pasidalino „Ryto“ direktorius Justas Jankauskas.

Justas Jankauskas.<br>Klubo nuotr.
Justas Jankauskas.<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2021, 6:10 PM, atnaujinta Aug 13, 2021, 6:11 PM

Sostinės klubas uždarą prekybą narystėmis pradėjo trečiadienį, o ji truks iki rugpjūčio 15 dienos. Pirmiausia galimybę tapti JBR klubo nariais turi praėjusio sezono abonementų turėtojai. Šis skaičius yra limituotas – narystes galės įsigyti 1000 pirmųjų ir ištikimiausių „Ryto“ fanų.

– Pradedant nuo pradžių. Kaip gimė idėja pradėti JBR fanų klubą ir kuo tai skirsis nuo abonemento?

– JBR klubas yra ne vien tik metinis bilietas į krepšinio rungtynes – tai yra daug kitų pridėtinių verčių. Tuo ir skiriasi nuo abonemento, nes pagrindinė idėja yra ta, kad fanas, įsigijęs narystę, gauna papildomo turinio, staigmenų ar susitikimų ir dar, manau, nustebinsime kitomis idėjomis, kurių nenorime atskleisti.

Pats JBR klubas gimė mąstymo procese galvojant, kaip apipavidalinti visą paketą, kurį suteikiame. Juoda balta ir raudona yra tos spalvos, kurios labai tinkamos apipavidalinti mūsų fanus. Už šias spalvas jie atiduoda savo laiką, energiją ir emocijas sezono metu.

– Paminėjote daug papildomų dalykų ir tai tikriausiai reikalaus papildomų žmogiškųjų išteklių?

– Taip, tai reikalauja žmogiškųjų išteklių. Džiaugiuosi, kad ateinančiam sezonui prisijungė ir nauja komercijos komanda. Viena iš JBR narysčių atsiradimo priežasčių yra mūsų nauji žmonės, nauja energija ir idėjos. Tai lėmė tą, kad šiuo metu galime pristatyti JBR klubą.

– Kam yra skirti uždaros ir atviros prekybos etapai bei kokie jų terminai?

– Uždara prekyba jau šiuo metu startavusi, ji yra skirta mūsų abonementų turėtojams, kurie juos įsigijo praėjusį sezoną. Atvira prekyba startuos su komandos treniruočių stovykla ateinantį pirmadienį, tad visi turės galimybę įsigyti narystę JBR klube.

– Kokie yra pagrindiniai JBR narysčių lygių skirtumai?

– Mintis ir buvo išskirti idėjas, skirtumus tarp lygių ir kaip juos pavadinti. Viena iš JBR gimimo priežasčių yra juoda balta ir raudona, jie nėra niekuo išskirtiniai pagal spalvas, bet išsiskiria pagal eiliškumą.

Pagrindinis skirtumas yra turinio ir papildomų verčių skirtumas. Žinoma, raudona spalva gauna nuolatinę vietą „Jeep“ arenoje ir turėsime naujovę – asmeninį vadybininką. Jis, esant konkrečiai situacijai ar klausimui, asmeniškai galės atsakyti nariui. Tokiu būdu bandysime sukurti asmeninį ryšį tarp klubo ir fanų.

Mūsų tikslas su visais sirgaliais sukurti užmegzti ryšį ir turėti turinį, kurį jie gaus ir kuriuo mėgausis ne tik rungtynių metu, bet ir prieš ar po jų.

– Žiūrint ne tik į turinį, bet ir planuojamus renginius JBR nariams. Kaip stipriai į tai orientavotės ir kiek tai bus papildoma vertė aukštesnio lygio narysčių turėtojams?

– Aš tikiu, kad kiekvieno fano ir JBR klubo nario noras yra būti arčiau komandos, jausti ją ar dalyvauti jos renginiuose. Tikiu, kad įvardinti renginiai padės sukurti tą asmeninį ryšį tarp fanų, krepšininkų ir administracijos ir bus galima atvirai kalbėtis.

– Ką planuojate tokiu atveju, jeigu Vyriausybė priims sprendimą ir fanai nebegalės lankytis arenoje?

– Tokiu atveju aistruoliai turės galimybę mėgautis vidiniu turiniu ir pernai turėjome tam tikras kryptis. Šiemet lygiai taip pat planuojame ir jų bus daugiau. Jeigu arenos bus uždarytos, tas turinys orientuotas į bendravimą su sirgaliu už kompiuterio ar televizijos ekranų. Visi žmogiškieji ištekliai bus metami į tą kryptį.

– Taip pat svarbu paminėti, jog už narystes nebus galima gauti kompensacijos ar grąžinti pinigus, ar tiesa?

– Taip, nebus galimybės gauti kompensacijos. Tai nėra metinis bilietas, o narystė, kurioje susideda daug pridėtinių verčių ir jos bus suteikiamos nepriklausomai nuo pandeminės situacijos. Žinoma, labai svarbu akcentuoti ir tai, kad norint gauti galimybę lankytis rungtynėse, kiekvienas mūsų fanas turėti galimybių pasą. Išsiimti bilietus bus galima, bet neturint galimybių paso – patekti negalėsite. Tikimės, jog visi kartu įveiksime varžovus ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir šią situaciją, kuri tvyro pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.