EUROLYGA 2023

SKM trenerių gretas papildė A. Gronskis

Sostinės krepšinio mokykla (SKM) jubiliejinį – 15-ąjį – sezoną pasitinka su dar viena malonia žinia. Prie SKM trenerių komandos prisijungė patyręs specialistas Arvydas Gronskis.

 Arvydas Gronskis dirbs SKM.<br>M.Patašiaus nuotr.
 Arvydas Gronskis dirbs SKM.<br>M.Patašiaus nuotr.
 Arvydas Gronskis dirbs SKM.<br>G.Šiupario nuotr.
 Arvydas Gronskis dirbs SKM.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-08-23 20:34

47 metų krepšinio žinovas A. Gronskis treneriu dirba jau daugiau kaip dvidešimt metų. Jo karjera prasidėjo 1996 metais, Vilniaus „Sakalų“ komandoje.

A. Gronskis – viena ryškiausių naujų figūrų visoje SKM šeimoje. Kiek anksčiau specialistas dirbo ir tuometinio Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneriu.

2009 ir 2010 metais A. Gronskis kaip treneris yra tapęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionu.

„Tai yra naujas iššūkis, naujas lapas. Tikrai džiaugiuosi prisijungęs prie SKM šeimos. Laukia nauji darbai, nauji iššūkiai. Viskas bus gerai.

Ir tėveliams, ir auklėtiniams norėčiau palinkėti kantrybės ir sportinio užsispyrimo. Šių savybių neabejotinai prireiks šiame ilgame tobulėjimo procese“, – pasitikdamas naują sezoną sakė A. Gronskis.

Treneris atskleidė, kad gavęs pasiūlymą tapti SKM treneriu ilgai nedvejojo. Mat beveik visą karjerą specialistas rinkosi mieliau dirbti su jaunimu, nei su labiau patyrusiais krepšininkais.

Tiesa, specialisto sprendimą prisijungti prie SKM palengvino ir žinojimas, kad tai – jau trečius metus iš eilės geriausia krepšinio mokykla Lietuvoje.

„Smagu žinoti, kad prisijungiu prie tikrai labai gerai dirbančio kolektyvo. Jeigu jie sulaukia tokių įvertinimų, reiškia, kad ne veltui. Džiugu bus prisidėti prie viso to ir pačiam.

Kartu tai šiek tiek ir įpareigoja – dirbti geriausioje šalies mokykloje yra privalumas, bet čia, natūralu, yra ir aukšti reikalavimai“, – sakė A. Gronskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.