EUROLYGA 2023

Į „Zenit“ komandą įsiliejantis M. Kuzminskas įvertino X. Pascualio treniruotes: „Turime daug darbo“

Prie Sankt Peterburgo ekipos šią vasarą prisijungęs Lietuvos krepšinio rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas vis labiau apšyla kojas naujoje komandoje.

M.Kuzminskas prakalbo apie Sankt Peterburgo ekipos strategą X.Pascualį.<br>„Zenit“ klubo ir lrytas.lt nuotr. koliažas. 
M.Kuzminskas prakalbo apie Sankt Peterburgo ekipos strategą X.Pascualį.<br>„Zenit“ klubo ir lrytas.lt nuotr. koliažas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2021, 7:49 AM

31-erių 205 cm ūgio krepšininkas Rusijos naujienų portalui rsport.ru pasidalino mintimis apie prisijungimą prie „Zenit“ klubo.

Krepšininkas iš Lietuvos atviravo, kad prieš atvykdamas jis pasikonsultavo su kitu Sankt Peterburgo ekipoje rungtyniaujančiu lietuviu Artūru Gudaičiu.

„Sankt Peterburgas yra labai gražus miestas. Pernai, kai teko rungtyniauti prieš „Zenit“, vaikščiojau šio miesto gatvėmis ir viskas atrodė lyg muziejuje!

Kartu su A.Gudaičiu žaidėme Lietuvos rinktinėje ir Milano „Olimpia“ klube. Kai sužinojau, kad „Zenit“ nori pasiūlyti man sutartį, paskambinau Artūrui ir jis man pasakė: 'Nagi, ateik!“.

Ir štai – aš čia“, – teigė M.Kuzminskas.

Prieš tai Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipos marškinėlius vilkėjęs lietuvis pridūrė, kad šiuo metu „Zenit“ komanda yra stipriai pasinėrusi į darbų sūkurį bei negailėjo žodžių Rusijos klubo strategui Xavi Pascualiui.

„Turime labai sunkias treniruotes, tačiau tai yra normalu, nes laukia ilgas sezonas. Kol kas yra sunku pasakyti, kokį krepšinį žaisime artėjančiame sezone.

Stengiamės geriau pažinti vienas kitą. Turime daug darbo.

Mums labai pasisekė, nes X.Pascualis yra ne tik geras treneris, bet ir nuostabus žmogus. Tikiuosi, kad artėjančiame sezone neturėsime jokių problemų ir pakartosime praėjusių metų sėkmingus rezultatus“, – samprotavo krepšininkas iš Lietuvos.

Praėjusiame sezone Sankt Peterburgo ekipa prasibrovė į Eurolygos atkrintamąsias varžybas ir nužygiavo iki VTB Vieningosios lygos pusfinalio.

Tuo tarpu M.Kuzminskas atstovaudamas „Lokomotiv“ komandai praėjusiame sezone Vieningoje lygoje vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 14,5 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.