EUROLYGA 2023

„Barcelona“ prašymai N. Mirotičiaus širdies nesuminkštino – algos nesimažins

Nors visą „Barcelona“ klubo organizaciją slegia didžiulės skolos ir vadovybė sportininkus kvietė susimažinti algas, ne visi sutinka imtis tokių veiksmų. Brangiausias Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelona“ krepšinio ekipos žaidėjas 208 cm ūgio Nikola Mirotičius atsisakė tai padaryti, skelbia „Mundo Deportivo“.

Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Mirotičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Mirotičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2021, 5:05 PM

Visiems krepšininkams buvo pasiūlyti „nusikirpti“ 25 proc. savo mėnesinės algos, bet Ispanijos pasą turintis juodkalnietis su tuo nesutiko. To nepadarys ir kapitonas Pierre‘as Oriola.

„Barca“ su abiem žaidėjais dar kalbės apie galimybes apsikarpyti kontraktus.

N.Mirotičius yra brangiausias Eurolygos žaidėjas – jis per sezoną gaus 4,5 mln. eurų, tad susimažinimas jam „kainuotų“ net 1,2 mln. eurų. Jis praėjusiais metais persikėlė iš NBA į Katalonijos komandą ir pasirašė 28 mln. eurų kontraktą.

Žaidėjas savo atsisakymą motyvuoja tuo, kad vietoj „Barcelona“ ekipos galėjo pasirinkti NBA „Utah Jazz“ komandą, kuri jam siūlė 45 mln. JAV dolerių sutartį.

Tuo tarpu „Barcelona“ futbolo klubo žaidėjai Gerardas Pique, Sergio Busquetsas ir Jordi Alba sutiko nusirėžti 25 proc. sumos nuo savo atlyginimo.

„Barcelona“ organizaciją smaugia 1,2 mlrd. skola.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.