EUROLYGA 2023

Buvęs Šaro auklėtinis palygino jį su P. Laso: „Real“ galima mėgautis žaidimu ir geriau išnaudoti talentą

Praėjusiame sezone „Barcelona“ ekipoje rungtyniavęs ir Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniu buvęs vengras Adamas Hanga palygino krepšinio specialistas iš Lietuvos su Madrido „Real“ ekipos strategu Pablo Laso.

A.Hanga palygino darbą su Š.Jasikevičiumi ir P.Laso.<br>ZP/Scanpix ir lrytas.lt nuotr. koliažas.
A.Hanga palygino darbą su Š.Jasikevičiumi ir P.Laso.<br>ZP/Scanpix ir lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-20 16:03

Šiemet prie „Real“ prisijungęs 32-ejų krepšininkas iš Vengrijos teigė, kad Madrido klube, priešingai nei Barselonoje, jo žaidimas tapo laisvesnis, o P.Laso suteikia daugiau galimybių išnaudoti savo talentą.

„Š.Jasikevičius yra griežtas treneris – aikštėje turi atlikti konkrečias savo pareigas, o P.Laso suteikia daugiau laisvės. Su P.Laso galima geriau išnaudoti savo talentą. Madride kur kas labiau mėgaujuosi žaidimu“, – teigė A.Hanga.

Praėjusiame sezone vilkėdamas „Barcelona“ marškinėlius jis vidutiniškai per rungtynes Eurolygoje įmesdavo po 4,6 taško ir atkovodavo po 2,2 kamuolio.

Praėjusią savaitę startavusiose Ispanijos krepšinio pirmenybėse jis atstovaudamas „Real“ ekipai įmetė 14 taškų ir atkovojo 8 kamuolius.

Vengras taip pat su Madrido klubu triumfavo Ispanijos Supertraurės finale, kuriame įveikė Š.Jasikevičiaus treniruojamą „Barcelona“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.