EUROLYGA 2023

Pirmąją pergalę naujame sezone nuskynęs M. Schilleris turėjo priekaištų: užsiminė apie rimtą pokalbį

Kauno „Žalgirio“ ekipa pergalingai pradėjo naująjį LKL sezoną. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje 86:80 nugalėjo pirmenybių debiutantę Jonavos „CBet“ ekipą.

Martinas Schilleris.<br>G.Šiupario nuotr.
Martinas Schilleris.<br>G.Šiupario nuotr.
Martinas Schilleris.<br>G.Šiupario nuotr.
Martinas Schilleris.<br>G.Šiupario nuotr.
Martinas Schilleris.<br>G.Šiupario nuotr.
Martinas Schilleris.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 20, 2021, 10:11 PM, atnaujinta Sep 20, 2021, 10:12 PM

Iki tol visas šešerias rungtynes pasirengimo cikle pralaimėjimais baigę žalgiriečiai pirmą kartą pajuto pergalės skonį.

„Esu laimingas dėl pergalės. Ji mums buvo svarbi. Taip pat noriu pasidžiaugti ir abiejų komandų fanais. Atmosfera buvo gera – savo komandą puikiai palaikė tiek Jonava, tiek ir mūsų sirgaliai“, – po dvikovos kalbėjo „Žalgirio“ strategas M.Schilleris.

Krepšinio specialistas turėjo priekaištų dėl savo auklėtinių koncentracijos stokos po ilgosios pertraukos. 17 taškų pranašumą turėjęs „Žalgiris“ rungtynių pabaigoje išbarstė savo persvarą, o prie to labiausiai prisidėjo taiklūs tolimi „CBet“ komandos metimai.

„Prieš rungtynes teko akcentuoti, kad „CBet“ gerai pataiko tritaškius, tačiau po ilgosios pertraukos, o ypač ketvirtajame kėlinyje, jie įmetė nemažai tritaškių. Praradome koncentraciją ir turėsime apie daug ką pasikalbėti“, – samprotavo austras.

Į „Žalgirio“ gretas sugrįžęs Mantas Kalnietis šioje dvikovoje rungtyniavo vos septynias minutes. Pasak M.Schillerio, gynėjas vis labiau atsigauna po ankstesniu laikotarpiu patirtų traumų.

„Jis vis dar bando įsilieti į ritmą po Achilo sausgyslės ir ankstesnės čiurnos traumos. Manau, kad jis puikiai tvarkosi su iššūkiais ir viskas bus gerai“, – kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

Krepšinio specialistas taip pat pasidžiaugė ir Emmanueliu Mudiay įsiliejimu į komandą ir europietišką krepšinį.

„Po turnyro Turkijoje jis vis geriau adaptuojasi prie Europos krepšinio. Jis įsilieja į komandą vis geriau. Pastaruoju metu jis dirba puikiai ir atliko labai gerą šuolį į priekį“, – teigė M.Schilleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.