EUROLYGA 2023

Madride – antausis Eurolygos čempionams „Anadolu Efes“ ir blankus V. Micičius

Krepšinio mylėtojai ketvirtadienio vakarą pagaliau sulaukė dovanos. Atsinaujinęs Madrido „Real“ namuose stojo į kovą su lyderius išlaikiusią Eurolygos čempione – Stambulo „Anadolu Efes“. Visgi, namuose žaidusiam Madrido klubui čempionai neprilygo, „Real“ šventė pergalę rezultatu 82:69 (32:15, 18:20, 18:13, 14:21).

 Stambulo “Anadolu Efes” krepšininkai.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
 Stambulo “Anadolu Efes” krepšininkai.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-30 21:35, atnaujinta 2021-10-01 17:07

Namuose rungtyniavęs Madrido „Real“ klubas pradėjo rungtynes spurtu 12:0, o kėlinį užbaigė pirmaudami 32:15. Iš „Barcelona“ ekipos atvykęs Thomas Heurtelis jau po pirmojo kėlinio savo sąskaitoje turėjo 10 taškų.

Pranašumą turėjęs karališkasis klubas sėkmingai kontroliavo visas rungtynes ir dar likus žaisti dvi su puse minutes pirmavo 79:60. Pristoję šeimininkai rungtynių pabaigoje dar leido varžovams priartėti, tačiau čempionai atsilikinėjo jau per dideliu skirtumu, kad kažką pakeistų.

Itin blankias rungtynes turėjo Eurolygos MVP Vasilije Micičius. Serbas per 24 minutes pelnė 9 taškus, padarė 3 klaidas ir rungtynes baigė turėdamas 0 naudingumo balų.

Madrido klubą į priekį vedė prancūzų Thomaso Heurtelio ir Geurschono Yabuseles duetas, krepšininkai surinko po 15 taškų. 13 pridėjo Walteris Tavaresas.

Čempionų gretose išsiskyrė 21 tašką ir 35 naudingumo balus surinkęs Shane'as Larkinas. 17 taškų pridėjo komandos naujokas Filipas Petrusevas.

Madrido „Real“ klubas į dvikovą su „Anadolu Efes“ žengia pakylėtos nuotaikos. Karališkasis klubas Ispanijos supertaurėje parbloškė „Barcelona“ ekipą ir iškovojo pirmąjį sezono trofėjų. Per vasarą Madrido klubas sulaukė solidaus papildymo, prie komandos prisijungė Vincentas Poirier, Adamas Hanga, Thomas Heurtelis ir Guerschonas Yabusele‘is.

Tačiau jų varžovas – stipriausias Europos klubas. Praėjusio sezono čempionai „Anadolu Efes“ išlaikė visus savo lyderius, o išvykusį Sertača Šanli pakeitė talentinguoju Serbijos aukštaūgiu Filipu Petrusevu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.