EUROLYGA 2023

Ispanijos legenda traukiasi iš krepšinio? P. Gasolis kitą savaitę greičiausiai paskelbs karjeros pabaigą

Panašu, jog 41-erių Pau Gasolio krepšinio aikštelėje nebeišvysime. P.Gasolis spalio 5 dieną pakvietė žiniasklaidos atstovus Barselonos „Liceu“ teatre pranešti apie savo tolimesnę ateitį.

Pau Gasolis.<br>G.Šiupario nuotr.
Pau Gasolis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2021, 4:50 PM

Manoma, kad Ispanijos krepšinio legenda paskelbs apie profesionalaus krepšininko karjeros pabaigą.

Pau sugebėjo išpildyti savo norą palikti krepšinį žaidižiant aktyviai. Praėjusį sezoną 213 cm ūgio ispanas rungtyniavo „Barcelona“ klube pas Šarūną Jasikevičių.

P.Gasolis su katalonų klubu tapo „Endesa“ lygos čempionu ir užėmė antrą vietą Eurolygoje. Pau taip pat sudalyvavo olimpinėse žaidynėse su nacionaline komanda kur nužygiavo iki ketvirtfinalio.

„Barcelonoje“ P.Gasolis per 9 minutes vidutiniškai rinko po 4,6 taško, 2,4 atkovoto kamuolio bei 6 naudingumo balo statistiką. Olimpiadoje ispanas rinko po 6,5 taško, 4,8 atkovoto kamuolio ir 8,5 naudingumo balo.

P.Gasolis per savo ilgą karjerą iškovojo ne vieną skambų titulą. Ispanas su „Los Angeles Lakers“ dukart tapo NBA čempionu, o su Ispanijos rinktine kartą tapo pasaulio čempionu, triskart Europos čempionu, du kartus iškovojo olimpinį sidabrą ir sykį – olimpinę bronzą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.