EUROLYGA 2023

Be taškų į Eurolygą sugrįžęs M. Kuzminskas: rungtynes „ištraukti“ padėjo mūsų charakteris

Po dviejų metų pertraukos į Eurolygą sugrįžęs Mindaugas Kuzminskas tą padarė pergalingai. Penktadienį jo ir Artūro Gudaičio atstovaujama Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa išvykoje 70:69 (18:22, 15:11, 18:16, 20:19) palaužė Kazanės „Uniks“ krepšininkus.

M.Kuzminskas.<br>TASS/Scanpix nuotr.
M.Kuzminskas.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2021, 9:07 AM, atnaujinta Oct 2, 2021, 9:41 AM

Per beveik penkias ant parketo praleistas minutes M.Kuzminskas nė karto nemetė į krepšį, atkovojo 2 kamuolius ir surinko 2 naudingumo balus.

Nors 31-erių 206 cm ūgio puolėjas pergalingai pasibaigusioje dvikovoje liko be taškų – jis pasidžiaugė savo komandos kovingumu bei išskyrė varžovų stipriąsias puses.

„Žinojome, kad „Uniks“ yra labai stipri komanda, kuri puikiai žaidžia namuose bei turi gerą sirgalių palaikymą. Prieš sezoną varžovai pasipildė fiziškai stipriais žaidėjais, kurie puikiai gynėsi visų rungtynių metu.

Tai buvo pirmosios naujo Eurolygos sezono rungtynės ir mes labai norėjome jas laimėti. Padarėme daug sau neįprastų klaidų, tačiau dėl savo charakterio sugebėjome „ištraukti“ dvikovos pabaigą.

Paskutinėmis minutėmis „Uniks“ dar bandė sugrįžti, tačiau džiugu, kad mes išsaugojome savo pranašumą ir laimėjome rungtynes.

Iš Kazanės išvykstame geros nuotaikos“, – po dvikovos samprotavo M.Kuzminskas.

Kiek sėkmingiau rungtynės susiklostė kitam „Zenit“ lietuviui A.Gudaičiui.

28-erių 208 cm ūgio vidurio puolėjas per 23 minutes pelnė 8 taškus (4/6 dvitaškių), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą bei surinko 11 naudingumo balų.

Kitas Eurolygos rungtynes Sankt Peterburgo ekipa žais spalio 7 dieną išvykoje prieš Kauno „Žalgirį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.