EUROLYGA 2023

Eurolygos starte varžovus nušlavęs Šaras dėl atsiradusios duobelės dūrė į save: tai labiau mano kaltė

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa itin užtikrintai pradėjo naująjį Eurolygos sezoną. Katalonijos klubas be didesnio vargo namuose 96:64 (28:15, 22:14, 13:17, 33:18) šventė pergalę prieš Berlyno ALBA krepšininkus.

Š.Jasikevičius.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2021, 9:40 AM

Nuo rungtynių pradžios į priekį šovę aikštės šeimininkai dar pirmajame kėlinyje susikrovė dviženklį pranašumą, o į ilgąją pertrauką išėjo pirmaudami triuškinančia persvara.

Po dvikovos „Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius itin džiaugėsi sėkmingu Eurolygos startu ir vis labiau areną užpildančiais žiūrovais, tačiau atkreipė dėmesį į trečiojo kėlinio metu atsiradusią duobelę.

Dėl šios priežasties atsakomybę prisiėmė pats 45-erių krepšinio specialistas.

„Sveikinu „Barcelona“ sirgalius ir žaidėjus su geru Eurolygos startu. Labai džiaugiuosi, kad sezoną pradėjome teisingu keliu. Tai labai svarbi pergalė ketverių rungtynių per šešias dienas kontekste. Visi vaikinai žaidė kartu ir manau, kad jiems patiko šios rungtynės.

Džiugu, kad su kiekvienomis rungtynėmis arenoje sulaukiame vis daugiau sirgalių. Sirgaliai yra pagrindinė šio žaidimo dalis.

Kontroliavome rungtynes, buvome susikoncentravę. Tiesa, trečiajame kėlinyje įkritome į duobelę, tačiau tai buvo labiau mano nei žaidėjų kaltė – norėjau duoti pažaisti kuo daugiau krepšininkų, kad visi būtų laimingi.

Taip, tai šioks toks pasiteisinimas, tačiau kartais taip būna“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ gretose spindėjo karjeros rungtynes Eurolygoje sužaidęs Rokas Jokubaitis.

20-metis lietuvis per 17 minučių pelnė 12 taškų (3/3 dvitaškių, 2/2 tritaškių), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus bei surinko 21 naudingumo balą.

Kitas Eurolygos rungtynes „Barcelona“ žais spalio 7 dieną išvykoje su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.