EUROLYGA 2023

Apie dvi skirtingas rungtynių puses prakalbęs Š. Jasikevičius pirštu dūrė į R. Jokubaitį

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa, kurioje rungtyniauja Rokas Jokubaitis ir toliau tęsia savo pergalingą žygį Ispanijos krepšinio pirmenybėse. Antradienį Katalonijos klubas 76:63 (25:16, 11:15, 18:13, 22:19) įveikė Saragosos „Casademont“ ekipą.

R.Jokubatis ir Š.Jasikevičius.<br>ZP/AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
R.Jokubatis ir Š.Jasikevičius.<br>ZP/AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2021, 11:42 AM

Penktąją pergalę per tiek pat sužaistų rungtynių iškovojusios „Barcelona“ komandos treneris Š.Jasikevičius pasibaigus dvikovai prakalbo apie dvi skirtingas rungtynių puses.

„Susidūrėme su problemomis pirmoje rungtynių pusėje ir pridarėme klaidų. Puolime šiek tiek skubėjome, bandėme per daug „atsainiai“ rinkti taškus, o tai darydami prieš rimtą komandą, apsisunkinome šią situaciją.

Antroje rungtynių pusėje buvome tvirtesni ir žaidėme geriau“, – po pergalingai pasibaigusios dvikovos kalbėjo Š.Jasikevičius.

45-erių krepšinio specialistas iš Lietuvos taip pat negailėjo šiltų žodžių rungtynėse atsiskleidusiems krepšininkams, o tarp jų „Barcelona“ strategas išskyrė ir lietuvį R.Jokubaitį.

„Sulaukėme sėkmingo žaidimo iš Nicola Laprovittola'os, Pierre'o Oriola'os ir Roko Jokubaičio. Jų užtikrintas žaidimas yra labai svarbus“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

20-metis gynėjas iš Lietuvos per 19 ant parketo praleistų minučių įmetė 6 taškus (2/4 dvit., 0/1 trit., 2/5 baud.), atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko 4 naudingumo balus.

Artimiausias rungtynes Š.Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ žais ketvirtadienį.

Išvykoje Katalonijos klubas susigrums su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.