EUROLYGA 2023

Atleistą M. Schillerį stojo ginti E. Messina: „Ši diena treneriams nėra gera“

2019 metais, kai Pirėjo „Olympiakos“ po pirmo Eurolygos turo atleido trenerį Davidą Blattą, jį ginti stojo tuometinis „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius. Dabar taip pat pasielgė Milano „Olimpia“ strategas.

Ettore Messina.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ettore Messina.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2021, 11:35 AM, atnaujinta Oct 9, 2021, 11:38 AM

Spalio 8 d. Kauno „Žalgiris“ pranešė, kad atsisveikina su vyriausiuoju treneriu Martinu Schilleriu. Europos krepšinio visuomenėje ši žinia nebuvo priimta džiugiai. Iš pradžių Eurolygos M.Jamesas pareiškė, kad komanda per daug greitai panikuoja, o vėliau sureagavo ir legendinis italų treneris 62-ejų Ettore Messina:

„Po dvejų rungtynių jau turime atleistą trenerį. Ši diena treneriams nėra gera, bet žinoma, klubai turi visišką laisvę daryti tai, kas, jų manymu, yra teisinga, aš tuo neabejoju“, – kalbėjo strategas.

„Aš tik sakau, kad Eurolyga yra tokia sudėtinga, jog kiekvienos rungtynės yra labai svarbios“, – savo nuomonę išreiškė E.Messina.

Prieš du metus panašiai po pirmo turo atleistą trenerį gynė Š.Jasikevičius:

„Čia jau tampa mada. Negaliu lįsti į kitų daržą, nes nežinau, kas yra komandos viduje, bet trenerių atleidimas jau tampa mada. Čia nieko nepadarysim. Kartais nuo to būna geriau, bet daugiausia situacijų tas kantrybės neturėjimas, kad ir nežinau, ar priveda prie geresnių situacijų“, – tuomet samprotavo strategas iš Lietuvos.

„Žalgirio“ komandoje Martiną Schillerį pakeis specialistas iš Slovėnijos Jure Zdovcas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.