EUROLYGA 2023

„Juventus“ pergalių serija nutrūko: uteniškiai namuose nusileido „Šiauliams“

Iki šiol visas rungtynes laimėjęs Utenos „Juventus“ patyrė pirmą nesėkmę LKL čempionate. „Juventus“ klubas namuose 70:79 (16:21, 9:19, 18:20, 27:19) nusileido „Šiaulių“ ekipai.

 „Juventus“ pergalių serija nutrūko: uteniškiai namuose nusileido „Šiauliams“.<br> LKL/BNS nuotr.
 „Juventus“ pergalių serija nutrūko: uteniškiai namuose nusileido „Šiauliams“.<br> LKL/BNS nuotr.
 „Juventus“ - „Šiauliai“ .<br>G.Šiupario nuotr.
 „Juventus“ - „Šiauliai“ .<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 10, 2021, 4:54 PM, atnaujinta Oct 10, 2021, 7:29 PM

„Šiaulių-7bet“ komanda sėkmingai pradėjo rungtynes ir po truputį veržėsi į priekį (21:16), o antrajame kėlinyje atrodė dar galingiau. Uteniškiai pataikė tik 1 tritaškį iš 11 per pirmąją rungtynių dalį, „Šiauliai“ įgavo jau dviženklę persvarą (29:18), Jonas Paukštė negailėjo blokų Mindaugui Kupšui, o po tokių epizodų svečiai buvo priekyje jau 40:25.

Nors po didžiosios pertraukos „Uniclub Casino-Juventus“ bandė artėti, šiauliečių toli metimai išlaikė juos pirmaujančius, o ryškūs buvo Martynas Varnas ir Eimantas Stankevičius, tad persvara tik augo – 57:37.

Tomas Lekūnas ir Patrickas Milleris bandė įnešti gyvybės į uteniškių žaidimą, tačiau kitoje aikštės pusėje apsukų nemažino Jonathanas Elmore’as su Donatu Sabeckiu – 68:52.

Likus 2 minutėms svečiai ėmė klysti, o tuo „Juventus“ naudojosi – Norbertas Giga kalė kamuolį iš viršaus – 68:76. Vis tik tritaškį smeigė E.Stankevičius, galutinai tvirtinęs „Šiaulių“ pergalę.

„Juventus“ ekipoje rezultatyviausiai rungtyniavo Patrickas Milleris. Amerikietis surinko 21 tašką. Daugiau Utenos ekipoje niekas dviženklio taškų skaičiaus nesurinko. Po 8 taškus pelnė Tomas Lekūnas, Norbertas Giga ir Mindaugas Kupšas.

„Šiaulių“ ekipoje rezultatyviausias buvo rugsėjo mėnesio LKL MVP Jonathanas Elmore’as pelnęs 19 taškų. Giedrius Staniulis pridėjo 13, Paulius Danisevičius ir Martynas Varnas po 11, Eimantas Stankevičius – 10 taškų.

Utenos „Juventus“ Lietuvos Krepšinio Lygoje iki šių rungtynių buvo laimėjusi visas tris iki šiol žaistas rungtynes. „Šiauliai“ po keturių rungtynių turi dvi pergales.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.