EUROLYGA 2023

Vakcinos nuo COVID-19 atsisakantis K. Irvingas nerungtyniaus „Nets“ namų rungtynėse

Skiepams nuo koronaviruso prieštaraujanti NBA ir „Brooklyn Nets“ ekipos žvaigždė Kyrie Irvingas savo komandos namų rungtynėse artėjantį sezoną ant parketo nežengs.

K.Irvingas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Irvingas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2021, 8:57 AM, atnaujinta Oct 18, 2021, 7:01 AM

Pagal atskirų JAV regionų reikalavimą vakcinos nuo COVID-19 atsisakantys krepšininkai negalės rungtyniauti Niujorke ir San Franciske.

Būtent Niujorke savo namų rungtynes žaidžia „Brooklyn Nets“ ekipa, kuriai atstovauja prieš vakciną nuo koronaviruso pasisakantis K.Irvingas.

„Nets“ klubas priėmė sunkų sprendimą ir nusprendė namų rungtynėse verstis be vakcinos nuo COVID-19 atsisakančio 29-erių gynėjo.

Šią informaciją patvirtino Bruklino klubo strategas Steve'as Nashas.

„Aišku, kad jis negalės žaisti namų rungtynių. Šį sezoną dalį dvikovų turėsime verstis be jo. Išlieka neaišku, kiek, dėl ko ir kada tai truks“, – samprotavo „Nets“ strategas.

Komandos draugą bandantis įtikinti skiepytis Kevinas Durantas teigia, kad K.Irvingo tik treniruotėse nepakanka: „Mes norime jį turėti visur – treniruotėse, rungtynėse, apšilimuose. Tikiuosi, mums pavyks išspręsti šią situaciją. Visados sunku, kai žaidėjai tai yra komandoje, tai nėra. Ypač kai žaidėjas iš startinio penketo, kaip Kyrie.

Aš nežinau koks yra planas einant toliau... Turime tiesiog toliau žaisti ir fokusuotis į tai, į ką fokusuojames rūbinėje, o kai jie viską išsispręs – judėsime toliau“, – situaciją su K.Irvingu komentavo K.Durantas.

Praėjusią savaitę NBA ir žaidėjų asociaciją pasiekė susitarimą, kad už kiekvieną praleistą dvikovą dėl nepasiskiepijimo vakcina nuo koronaviruso žaidėjas neteks 1,1 proc. sumos nuo savo atlyginimo.

K.Irvingas per sezoną uždirba apie 35 min. JAV dolerių, taigi už kiekvienas dėl atsisakymo skiepytis praleistas rungtynes jis savo kišenę turės paploninti daugiau nei 350 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.